Kiderült, hogy a párom lánya allergiás a macskaszőrre. Megteheti az anyja, hogy "amíg el nem távolítjuk a dögöket", nem engedi hozzánk a lányát?
Az a helyzet, hogy elég sok macsekunk van, mert a szüleim, tesómék és mi is egy utcában lakunk és a cicák mindenhol otthon vannak, szóval jönnek-mennek kedvük szerint, sőt a párom fiának is van egy cicája, akivel együtt is alszik.
Most a kislány anyja kitalálta, hogy addig nem jöhet hozzánk a lánya, amíg nem tesszük a házat és a kertet macskamentes övezetté.
Megteheti ezt?
Senki nem mondta,hogy távolítsák el a macskákat, de ne várja el,hogy anyuka odaengedje a gyereket.
Barátnőméknek kutyájuk volt. Megszületett a baba, nem volt, egészen 3 éves koráig. Akkor kiderült végleg,hogy a kutyaszőrre allergiás. Nem tudtak mást tenni, elajándékozták a kutyát. Nyilván nem a gyereket tették ki!
Igen, megteheti. Oldjátok meg.
Nem eltiltja az apjától, csak a gyerek számára veszélyes környezetbe nem engedi.
Miért ne?
Ez az egészségére káros-->veszélyeztetés van. Ebben az esetben melyik bíró adna nektek igazat?
Nem mondott teljesíthetetlent csak hogy az allergia miatt nem engedi oda.
Szerinted mennyire lenne jó neki ha ott prüszkölne, vagy vakarózna egész nap mert allergiás. Sőt kiütések is kijöhetnek rajta...
Nem értem... Allergiás vagyok a macskaszőrre, van 3 macskánk.. Mióta az allergiavizsgálaton kiderült, hogy mitől tüsszögök, könnyezek és viszketek 24/7, egyszerűen a macskák nem jöhetnek be a házba. Kitakarítottunk minden bútort, azóta semmi bajom, kint szoktam velük játszani, ott annyira nem bánt, és a macskák is megszokták (addig is csak néha este jöhettek be).
Attól semmi baja nem lesz a lánynak, hogy kint a szabad levegőn találkozik macskákkal. A házból tegyétek ki őket, mert tényleg kínszenvedés egy allergiásnak az ilyesmi, egész nap folyt az orrom meg könnyeztem, nem kellemes.
De azt elvárni hogy a környékről is "távolítsátok el" a dögöket, nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!