Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális anyám, hogy kiakadt...

Normális anyám, hogy kiakadt egy körömlakk miatt?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt utaztam vissza vizsga miatt, és még otthon megtetszett neki egyik lakkom, és kérdezte, itthon hagyom-e neki. Mondtam neki, hogy nem, mert én is szeretem, gyakran használom, de kifestheti vele a körmét MOST. Erre nekem esett, hogy semmivel sem segítem ki... Tényleg nem küldök haza egy fillért sem, de sosem vártam el tőle, hogy pénzelje a lakhatásomat, megélhetésemet (bár úgyis lesz itt valaki, aki jobban belelát az életembe...), rohadt nehéz megélni nekem is... Nem szóltam vissza neki, csak annyit mondta, hogy oké, anya, akkor én most pakolok tovább és az estivel megyek vissza (egyébként úgy volt, hogy másnap reggel fogok)
2015. máj. 30. 13:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ez tök relatív hogy ki a normális anya. számodra az, aki nem kérte volna el. számomra az, aki simán elkérte volna... úgy hogy ezen kár vitatkozni, egymás véleményét úgy se változtatjuk meg.:)
2015. máj. 30. 16:25
 12/13 anonim ***** válasza:

a kérdésben vicces, hogy "anyukád" kiakadt a lakk miatt. te is éppen annyira kiakadtál

szerintem se olyan nagy ügy egy körömlakk, hogy ne legyél meg nélküle egy hétig, még akkor is hogyha nincs másik

kár volt ekkora ügyet csinálni belőle

2015. máj. 31. 11:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezt mint szülő mondom, én mint szülő, felelősséggel tartozom a gyerekeim iránt, ha valamit nélkülöznöm kell, hát legyen, de ezért soha nem fogom elvárni, hogy felnőttkorában mondjon le a saját tulajdonáról, mert nekem az "kell"... én vagyok az ő szülője, én tartozom felelősséggel őiránta nem pedig fordítva. Ezért neki nem kell soha hálálkodnia.
2015. máj. 31. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!