Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én vagyok túl érzékeny, ha...

Én vagyok túl érzékeny, ha nem tudok büdösben fogat mosni meg úgy egyáltalán lenni?

Figyelt kérdés

Bocsi a kicsit undorítóbb kérdésért...

Szóval arról lenne szó, hogy a szüleim reggelente mindig veszekednek a wc-n, viszont apa hamarabb szokott felkelni, ezért általában ő jut el oda hamarabb. Anya meg olyankor mindig feljön az emeletre, abba a fürdőszobába, amit én és nővérem használunk. És mindig elkezdi ott végezni a nagydolgát, mikor én mennék zuhanyozni meg fogat mosni meg ilyenek...És amikor mondom neki, hogy legalább azt az 5 rohadt percet bírja már ki, amíg megmosom a fogaimat, még ő van felháborodva, hogy én mekkora szemétláda vagyok meg apám is, hogy nem engedjük el őt nyugodtan wc-zni sem és mindig szenved miattunk -.- Közbe csak 5 percet kéne kb kibírnia. Vagy amikor már tényleg sietnem kéne és nem akarom kivárni, amíg kijön onnan meg elmúlik a szag, stb, addig mindig lemegyek a konyhába és ott mosok fogat a mosogatóban. Olyankor meg persze megint ő van mindig megsértődve és nekem magyaráz, hogy milyen undorító, hogy oda mosom a fogam, ahol az edényeket mosogatjuk, amikből eszünk. De akkor mit csináljak?? Mossak fogat úgy, hogy közbe ott ül alig fél méterrel arrébb mellettem és sz*rik? És miért nem bír 5 percet várni? Szerintetek kinek van igaza? Mellesleg még annyit, hogy anya ráérne ilyen 7 körül is felkelni, mert ő későbbre jár be dolgozni, mint ahogy mi elindulunk, szóval az se kifogás, hogy elkésik miattunk..

2015. máj. 25. 19:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
Érdekes vagy. Figy sokkal nehezebb a wc-zést visszatartani,mint a fogmosást :)))) Amikor meg már valaki 40-45 nem is ajánlatos,hisz ha hajlamos rá teljesen elmúlik az inger,és utána egész nap csak kínlódik az ember.Annyira nem hiszem,hogy sietned kell,hogy ne tudj 5 perccel később fogat mosni. :S Tolerancia van ám a részedről rendesen..sztem édesanyád sokkal többször szagolta a Te sz@ rod szagát,mint te az övét.
2015. máj. 25. 20:05
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
természetesen vissza tudja az ember öt percig tartani,de minek?Azért,hogy a kényes leányzó mehessen fogat mosni?
2015. máj. 25. 21:10
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem ismeritek a légfrissítőt?

Egyébként meg nyugodtan mosd a konyhában a fogad, vagy kelj fel félórával hamarabb!

2015. máj. 26. 08:13
 14/19 anonim ***** válasza:
2015. máj. 26. 09:07
 15/19 anonim ***** válasza:
45%

Akkor kelj fel 10 perccel hamarabb. Nahát, kompromisszum!

Mi 5-en vagyunk egy fürdőre, minden reggel harc van érte, de a családom tudja, hogy eszméletlen gyors az anyagcserém, és ha menni kell, menni kell :)

Aki azt írta, költözzön koliba, azon nagyon nevetek. Szerinted kibírná? :D

2015. máj. 26. 09:15
 16/19 anonim ***** válasza:
77%
Egy biztos, elég furcsa dizájn a fürdőszobával egybeépített WC, sose értettem. Azt a 2 m2-t igazán el lehetne választani tervezéskor, nem foglal akkora helyet. Eddig négy helyen laktam (2 családi ház és 2 lakótelepi), ebből az egyik panelban nem volt csak elválasztva a WC, de az 37 m2 volt összesen. De mindezt egy emeletes házban?
2015. máj. 26. 09:38
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha csak 5 percen múlik, kelj korábban 5 perccel, és megoldva. :) De tényleg, ha ennyin múlik a békesség, megéri veszekedni rajta? Ha ő 7-kor megy WC-re, te moss fogat 6:55-kor, és még csak kapkodni se kell. Ha meg már belekezdtél a zuhanyzásba, csak nem töri rád az ajtót, magadra zárod, és nyugodtan végzed a tisztálkodást.

Ha te a szemére veted, miért nem bír ki 5 percet, akkor az is kérdés, te miért nem tudsz annyival korábban felkelni. :) Nyugi, mindenre van megoldás, csak ne mindig mástól várd azt el.

2015. máj. 26. 13:57
 18/19 anonim ***** válasza:
27%

Jól mondják a többiek, akkor előbb kell menni. Ő nem fogja tartogatni a kedvedért. Van amikor nem is lehet.

Jaj ugyanmár, nekünk is úgy van a fürdőben a wc és van fent is és lent is, mindkét helyen egyben van. Nekem az a jó itthon. Pároméknál nem mert oda nem megyek be a nyakukra... mert ők nem a családtagjaim. Nálunk ez megszokott lányok közt (én meg tesóm közt), hogy simán elintézzük a dolgunkat egymás orra alá is. Tesómat meg szoktam fenyegetni, hogy lehúzom alatta a retyót és mivel háklis arra, mindjárt sietősre veszi. :D Én Párom előtt is simán végzem a dolgom, de az övé ganéjabb szagú. Ő előttem nem mer wécézni a nagy dolgot, de úgyis érzem jó 10 percig is utána. Megy a izé, hogy bazzz elszartad a levegőt, de nem véresen komolyan veszünk össze, hanem oltjuk egymást érte.

2015. máj. 26. 14:09
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én se tudnék így fogat mosni... bakker, nem azért van két fürdőszoba, hogy egyiket se tudja használni. Nem hiszem, hogy apád annyi ideig szarik, hogy anyád ne bírná ki.
2015. máj. 26. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!