Én vagyok túl érzékeny, ha nem tudok büdösben fogat mosni meg úgy egyáltalán lenni?
Bocsi a kicsit undorítóbb kérdésért...
Szóval arról lenne szó, hogy a szüleim reggelente mindig veszekednek a wc-n, viszont apa hamarabb szokott felkelni, ezért általában ő jut el oda hamarabb. Anya meg olyankor mindig feljön az emeletre, abba a fürdőszobába, amit én és nővérem használunk. És mindig elkezdi ott végezni a nagydolgát, mikor én mennék zuhanyozni meg fogat mosni meg ilyenek...És amikor mondom neki, hogy legalább azt az 5 rohadt percet bírja már ki, amíg megmosom a fogaimat, még ő van felháborodva, hogy én mekkora szemétláda vagyok meg apám is, hogy nem engedjük el őt nyugodtan wc-zni sem és mindig szenved miattunk -.- Közbe csak 5 percet kéne kb kibírnia. Vagy amikor már tényleg sietnem kéne és nem akarom kivárni, amíg kijön onnan meg elmúlik a szag, stb, addig mindig lemegyek a konyhába és ott mosok fogat a mosogatóban. Olyankor meg persze megint ő van mindig megsértődve és nekem magyaráz, hogy milyen undorító, hogy oda mosom a fogam, ahol az edényeket mosogatjuk, amikből eszünk. De akkor mit csináljak?? Mossak fogat úgy, hogy közbe ott ül alig fél méterrel arrébb mellettem és sz*rik? És miért nem bír 5 percet várni? Szerintetek kinek van igaza? Mellesleg még annyit, hogy anya ráérne ilyen 7 körül is felkelni, mert ő későbbre jár be dolgozni, mint ahogy mi elindulunk, szóval az se kifogás, hogy elkésik miattunk..
Nem ismeritek a légfrissítőt?
Egyébként meg nyugodtan mosd a konyhában a fogad, vagy kelj fel félórával hamarabb!
Akkor kelj fel 10 perccel hamarabb. Nahát, kompromisszum!
Mi 5-en vagyunk egy fürdőre, minden reggel harc van érte, de a családom tudja, hogy eszméletlen gyors az anyagcserém, és ha menni kell, menni kell :)
Aki azt írta, költözzön koliba, azon nagyon nevetek. Szerinted kibírná? :D
Ha csak 5 percen múlik, kelj korábban 5 perccel, és megoldva. :) De tényleg, ha ennyin múlik a békesség, megéri veszekedni rajta? Ha ő 7-kor megy WC-re, te moss fogat 6:55-kor, és még csak kapkodni se kell. Ha meg már belekezdtél a zuhanyzásba, csak nem töri rád az ajtót, magadra zárod, és nyugodtan végzed a tisztálkodást.
Ha te a szemére veted, miért nem bír ki 5 percet, akkor az is kérdés, te miért nem tudsz annyival korábban felkelni. :) Nyugi, mindenre van megoldás, csak ne mindig mástól várd azt el.
Jól mondják a többiek, akkor előbb kell menni. Ő nem fogja tartogatni a kedvedért. Van amikor nem is lehet.
Jaj ugyanmár, nekünk is úgy van a fürdőben a wc és van fent is és lent is, mindkét helyen egyben van. Nekem az a jó itthon. Pároméknál nem mert oda nem megyek be a nyakukra... mert ők nem a családtagjaim. Nálunk ez megszokott lányok közt (én meg tesóm közt), hogy simán elintézzük a dolgunkat egymás orra alá is. Tesómat meg szoktam fenyegetni, hogy lehúzom alatta a retyót és mivel háklis arra, mindjárt sietősre veszi. :D Én Párom előtt is simán végzem a dolgom, de az övé ganéjabb szagú. Ő előttem nem mer wécézni a nagy dolgot, de úgyis érzem jó 10 percig is utána. Megy a izé, hogy bazzz elszartad a levegőt, de nem véresen komolyan veszünk össze, hanem oltjuk egymást érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!