Mit csináljak ha a szüleim unatkoznak és amikor lemegyek a konyhába akkor rögtön "letámadnak"?
Figyelt kérdés
Éhes vagyok, lemegyek a konyhába valami kaját csinálni erre ők rögtön ott teremnek és hülye kérdéseket tesznek fel végig amíg ott vagyok. Sokszor útban is vannak, nincs nagy konyhánk. Próbálok minél gyorsabban végezni, ezért sokszor előfordul hogy összecsapom a kaját és nem lesz jó. Ha meg kifelejtek valamit és le kell mennem megint akkor le sem megyek már, megint letámadnának. Sokszor már annyira unatkoznak, hogyha anyám főz valamit akkor 2 percenként szólnak hogy van kaja. Hiába kiabálok hogy "oké, értettem, nem vagyok éhes, stb" folytatják a riadóztatást. Ha lemegyek a kajáért az alatt az 1 perc alatt megint letámadnak mind a ketten és kérdezgetnek. Volt olyan hogy annyira kapkodtam hogy leejtettem a tányért és a kaját a járólapra.2015. máj. 17. 17:23
11/11 anonim válasza:
Itt valaki nagyon lepontozz, valaki, aki azt hiszi, hogy az a szülők dolga, hogy kiszolgálja a gyereket, aki meg azt tesz amit akar, hiszem egy "önálló személyiség"
Mindegy is, majd az élet fogja osztani az észre térítő pofonokat a sok kis beképzelt kölyöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!