Apa vagyok egy gyermekelhelyezés közepén! A kisfiam 3.5éves! Most fog a közeljövőben lenni a családpszihológiai vizsgálat! 10hónapja tart ez a rémálom. Van esélyem?

Elvált nő és anya vagyok.
Tudom, hogy nem kevés pénz, de MUSZÁJ jó családjogi ügyvédet fogadnod, aki segít neked.
Vedd ezt komolyan és a cél érdekében (hogy a kicsi nálad legyen elhelyezve) ne sajnáld erre az időt és főleg a pénzt.
Hiába van erkölcsileg vagy akár jogilag is "igazad", ha nem tudod a bíróságon rendesen képviselni magad, ha nem ismered a jogszabályokat pontosan, fellebbezést, eljárásrendet stb.- akkor nehézségeid lesznek.
A tárgyaláson az objektív tények alapján döntenek- nem a kisfiú mosolya alapján- ami neked természetes, hogy fontos, de nem a bíróságnak.
Ott az számít, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékok, körülmények alapján ki alkalmasabb- ehhez most neked ügyvéd KELL!
Anyaként belegondolnom is rossz, hogy milyen nehéz helyzetben lehetsz, de próbálj higgadt és TÁRGYILAGOS maradni (az, hogy a volt nejedne SZERINTED valami baj van a fejével- nos ha nem tudod bizonyítani, akkor ne érvelj vele, ahogy a szenvedésed sem fog- sajnos vagy nem- meghatni senkit.
Ellenben a szakértői vélemények, az alaptalan vádak sokkal inkább fontosak lesznek a döntéshozatalban.
Sürgősen konzultálj ügyvéddel!

Szia! Nagyon sajnalom, h ilyen helyzetben vagy. En a gyerek anyjat feljelentenem hamis vaddal, az tuti. Ugyanis az alaptalan vadolasnak is van buntetojogi kovetkezmenye. Es ha o ilyen eloszeretettel zaklat azzal, h feljelentget, akkor en a helyedben leallitanam. Hamis vad, zaklatas, vmelyik csak megallja a helyet.
Az elmondasod alapjan pedig van eselyed a csaladpszichologiai vizsgalaton. Foleg, ha ennyi dokumentum es tanu is Teged igazol. Drukkolok nagyon!!

Szörnyű lehet amin átmész.Én válófélben lévő anya vagyok 2 gyerekkel.Apa jó apa, én jó anya vagyok.Nekem evidens, hogy nem mondok az apukáról rossz dolgokat, és nem fogom ellene nevelni a gyerekeinket.Felfoghatatlan amit olvasok tőled, hogyan juthat egy nő arra, hogy a gyereke apját rágalmazza, megalázza?!!
Rengetegek látok hallok a környezetembe is sajnos ilyet.A nők nevében én szégyenlem magamat milyen aljasságokra képesek az emberek ha kifordulnak magukból.
Remélem sikerrel jársz, és megadhatod mindazt a gyermekednek amit szeretnél, legfőképpen a szellemi és erkölcsi nevelést.Sok sikert, kitartást kívánok neked.

17-es én voltam.
Amit elfelejtettem írni, szerencsére én nem voltam vagyok olyan helyzetben, hogy pereskednem keljen, megegyeztünk mindenben, nincsen közös vagyonunk, nem kell osztozkodni a 2 gyerekünk van nekik pedig mindketten a szüleik vagyunk, közös feladatunk, felelősségünk felnevelni őket akkor is ha külön elvált szülőkként élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!