Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa vagyok egy gyermekelhelyez...

Apa vagyok egy gyermekelhelyezés közepén! A kisfiam 3.5éves! Most fog a közeljövőben lenni a családpszihológiai vizsgálat! 10hónapja tart ez a rémálom. Van esélyem?

Figyelt kérdés
Karácsony elött feljelentett kiskorú veszélyesztetése(kiskorú megrontása)alaptalan vádjával! Rémálom volt! Gyerek könyörgött kapaszkodott autó kilincsébe hogy apával akar menni!! De nem vihettem! :( 43 napig. Mindent megtettem, hogy minél elöbb kiderüljön az igazság az ártatlanságom! Az igazságügyi orvosszakértő határozottan állítja hogy nem történt semmi a gyerekkel, sem erkölcsi sem szellemi sem érzelmi veszélyeztetést nem élt át általam!3szor küldte rám rendőrőket, hogy pici rossz körülmények között van stb. Mindhárom alkalommal leírták, hogy pici jól van, jó helyen, szereti apját. Orvosszakértő kérdésére is azt válaszolta, apukáját jobban szereti, mert kedvesebb vagyok vele és mindig rá figyelek. Mellesleg bem tudta bevinni szakértő mert belém kapaszkodott a pici :( Szörnyő de minden áron el akar tőle szakítani! Kérdésem az lenne ezek után a dolgok után a családpstihológiai vizsgálaton mekkora eséllyel indulok? Ha neadj Isten elvesztem, mindent rajtam vasalnak be? Nem iszok, nem cigizek. Dolgozom. Gyerekkel nagyon jó a kapcsolatom! Ez tőbb hivatalaos papíron is le van írva (gyámügy, járör jegyzőkönyv és rendőrségi igazságügyi szakértő) a gyár ahol dolgozom mindenki mellettem áll, ismernek és tudják mindent Megadok a gyermekemnek! Mekkorák az esélyeim? Mert szerintem a hamis vádjaival a gyereket ő veszélyeztette,hogy ne lehetett azzal akihez kötődik!
2015. máj. 14. 20:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%
Esélyed természetesen van, de azért ne mondj olyanokat, hogy "fog lenni"...
2015. máj. 14. 21:49
 12/19 anonim ***** válasza:
Nos, ha valóban történt feljelentés kiskorú megrontasa vádjával es keszult szakertoi velemeny, hogy alaptalan volt, akkor az ügyészség régen reg meginditotta az eljárást hamis vád miatt. Ez pl azzal járna, hogy a kiskorút azonnal kiemelik a hamisan vádló személy mellől és ideiglenes végzéssel a másik szülonel helyezik el....
2015. máj. 14. 22:01
 13/19 A kérdező kommentje:
A pici jelenleg nála van 4-3hétvégén viszont nálam. A Felügyeleti jogot közösen gyakoroljuk!
2015. máj. 14. 22:03
 14/19 anonim ***** válasza:
63%

Elvált nő és anya vagyok.

Tudom, hogy nem kevés pénz, de MUSZÁJ jó családjogi ügyvédet fogadnod, aki segít neked.

Vedd ezt komolyan és a cél érdekében (hogy a kicsi nálad legyen elhelyezve) ne sajnáld erre az időt és főleg a pénzt.

Hiába van erkölcsileg vagy akár jogilag is "igazad", ha nem tudod a bíróságon rendesen képviselni magad, ha nem ismered a jogszabályokat pontosan, fellebbezést, eljárásrendet stb.- akkor nehézségeid lesznek.

A tárgyaláson az objektív tények alapján döntenek- nem a kisfiú mosolya alapján- ami neked természetes, hogy fontos, de nem a bíróságnak.

Ott az számít, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékok, körülmények alapján ki alkalmasabb- ehhez most neked ügyvéd KELL!

Anyaként belegondolnom is rossz, hogy milyen nehéz helyzetben lehetsz, de próbálj higgadt és TÁRGYILAGOS maradni (az, hogy a volt nejedne SZERINTED valami baj van a fejével- nos ha nem tudod bizonyítani, akkor ne érvelj vele, ahogy a szenvedésed sem fog- sajnos vagy nem- meghatni senkit.

Ellenben a szakértői vélemények, az alaptalan vádak sokkal inkább fontosak lesznek a döntéshozatalban.

Sürgősen konzultálj ügyvéddel!

2015. máj. 15. 12:33
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon sajnalom, h ilyen helyzetben vagy. En a gyerek anyjat feljelentenem hamis vaddal, az tuti. Ugyanis az alaptalan vadolasnak is van buntetojogi kovetkezmenye. Es ha o ilyen eloszeretettel zaklat azzal, h feljelentget, akkor en a helyedben leallitanam. Hamis vad, zaklatas, vmelyik csak megallja a helyet.

Az elmondasod alapjan pedig van eselyed a csaladpszichologiai vizsgalaton. Foleg, ha ennyi dokumentum es tanu is Teged igazol. Drukkolok nagyon!!

2015. máj. 15. 13:36
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Van ügyvédem.
2015. máj. 15. 13:37
 17/19 anonim ***** válasza:

Szörnyű lehet amin átmész.Én válófélben lévő anya vagyok 2 gyerekkel.Apa jó apa, én jó anya vagyok.Nekem evidens, hogy nem mondok az apukáról rossz dolgokat, és nem fogom ellene nevelni a gyerekeinket.Felfoghatatlan amit olvasok tőled, hogyan juthat egy nő arra, hogy a gyereke apját rágalmazza, megalázza?!!

Rengetegek látok hallok a környezetembe is sajnos ilyet.A nők nevében én szégyenlem magamat milyen aljasságokra képesek az emberek ha kifordulnak magukból.

Remélem sikerrel jársz, és megadhatod mindazt a gyermekednek amit szeretnél, legfőképpen a szellemi és erkölcsi nevelést.Sok sikert, kitartást kívánok neked.

2015. máj. 19. 22:44
 18/19 anonim ***** válasza:

17-es én voltam.

Amit elfelejtettem írni, szerencsére én nem voltam vagyok olyan helyzetben, hogy pereskednem keljen, megegyeztünk mindenben, nincsen közös vagyonunk, nem kell osztozkodni a 2 gyerekünk van nekik pedig mindketten a szüleik vagyunk, közös feladatunk, felelősségünk felnevelni őket akkor is ha külön elvált szülőkként élünk.

2015. máj. 19. 22:46
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Látom még vannak itt olyanok akik normális ember módjára el tudnak válni egymástól és a gyerek érdekeit Továbbra is nézik! Az már nem bánt, hogy elválnak útjaink feleségemtől, de ez az alázás rágalmazás és küzdelem amin át kell esnem ezt abszolút nem érdemeltem! A gyerekemnek soha nem árrottam, mindig szeretetet kapott csak tőlem. Ez meg is látszik a kapcsolatunkon! De ez a küzdelem ez a "harc" amin át kell esnem ez rengeteg erőt felemészt! De soha nem adom fel, mert nemes célért "harcolok" mégpeddig a gyerekem nyugott életéért!
2015. máj. 20. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!