Nektek mi a véleményetek erről a szülői hozzáállásról?
Összevesztem a bátyámmal.Mindketten felnőtt emberek vagyunk,szóval nem gyerekkori pillanatnyi haragról van szó. Ő nagyon csúnyán megsértette a páromat,nagyon-nagyon bántó dolgokat vágott a fejéhez.Persze ő sem kímélte,de én a párom pártját fogtam,hiszen bátyám kezdte az egészet.Én megmondtam neki,hogy ezek után még annyira sem fogjuk tartani a kapcsolatot,mint eddig(évente kb.kétszer találkoztunk)A párom bocsánatot kért sorozatosan tőle,de ő nem reagált semmit,nem keresett engem sem már két hónapja.
Én azt hittem,hogy a szüleim nem tudnak erről semmit,nem akartam árulkodni,gondoltam majd ő úgyis keres,reagál a bocsánat kérésekre,kibékülünk és rendeződik a dolog.Nem így történt.Egy beszélgetés során kiderült,hogy mindent tudnak az utolsó szóig,de nem nyilvánítottak véleményt azóta sem.Egy szóval nem mondta nekem,hogy béküljetek ki,ne legyetek haragban stb.Egy szülőnek nem összetartania kellene a családot?Úgy néz ki,mintha nem is érdekelné egyáltalán anyukámat az egész.
A szüleidnek nem dolguk beleszólni a felnőtt gyerekeik életébe. Ha nektek ennyi eszetek van, akkor pech.
Én mondjuk tuti el lennék keseredve, hogy az elvileg nagykorú fiaim milyen dedós mód viselkednek.
"Ellenben én minden nap hívogattam őket,mikor megszületett a lánya."
Nem lehet, hogy kicsit sok lett neki belőled és most ezért hanyagol?
Nem hiszem,ezt leszámítva nem túl gyakran beszéltünk,elve 150km-re lakik tőlünk,évi kb.2-3 alkalommal találkozunk.Kicsit mindig úgy éreztem,hogy nem annyira bír,vagy nem érdeklem,vagy nem is tudom,talán irigy.Szóval nem gyakran beszéltünk,nem érdeklődött hogy mi van velünk,nem kérdezte milyen a munkám stb.Az összeveszés ürügye tényleg gyerekes.Akkor már leírom.
A párom kicsit nagyszájú,viccelődős természetű. Egyik szombat este elment a barátokkal kicsit kikapcsolódni, és kicsit iszogatni.Egy -két pohár bor után viccből kiírt valami hülyeséget a csajozásról.Én fel sem vettem,tudom, hogy milyen,pláne,hogy ivott.Erre a bátyám mindenek lehordta őt egy üzenetben a 10 éves kapcsolatunkra és a közös gyerekünkre való tekintet nélkül.Ő is írt neki aztán egy-két nem túl kedves dolgot,de többször is bocsánatot kért miatta,amire az én testvérem nem reagált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!