Hallgassak a szüleimre?

Figyelt kérdés
Most fogok szakmunkás vizsgázni, szeretnék érettségizni. A dilemma ott kezdődik, hogy én munka mellett szeretném (ami három év lenne), a szüleim viszont azt szeretnék, ha vissza iratkoznék és nappalin (két év) tenném le. Az az igazság, hogy bár nagyon szeretnek, szinte mindent megkaptam. Nem vagyunk nagyon elengedve anyagilag, ezért szeretnék anyagilag is hozzájárulni a családi kasszához, vagyis hogy munka mellett érettségizzek. De apáék szerint ha kibírtunk három évet, akkor kettőt is vígan kibírunk

2015. máj. 9. 10:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Akkor főiskola, kereskedelmi szakon szeretnék tovább menni ezt tanulok pillanatnyilag.
2015. máj. 9. 11:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Az még jó lesz:D

Remélem szereted a matekot mert ott rengeteg lesz. Piacelemzés meg hasonlók is várhatóak ha jól tudom.

2015. máj. 9. 11:46
 13/14 A kérdező kommentje:
A matematikából és idegennyelvből szerencsére mindig jó voltam :) A fizika, kémia ilyenek nem mentek
2015. máj. 9. 11:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Hosszas vívódás után, úgy döntöttem, hogy megfogadom a válaszadók tanácsát és a szüleimét is, nappalin fogok érettségizni. De anyuéknak kikötöttem, hogy nem megyek vissza oda, ahol most tanulok (pontosabban tanultam, mert már csak a szakmunkás vizsga van hátra) hanem itt a közelben is van egy gimi, nappali szakon is indítanak felnőttképzést (23 éves korig lehet jelentkezni) két év és csak a tanulásra kell koncentrálnom. Viszont nem kell kollégiumba mennem, az is kevesebb pénz. Köszönöm a jó tanácsokat.
2015. máj. 10. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!