Anyáknapjára ötlet így hirtelen most, ami nem túl drága? Felnőtt nő és kb 50 éves anya
Kérdező, még szépíthetsz :-) Lepd meg egyik nap valami személyre szólóval - mondd meg neki, hogy láttad, nem igazán örült a pipere dolgoknak, ezért megpróbálod másképp kifejezni a szereteted... Ne kényszer legyen!
Nekem pl. nőnapra papírzsebkendőből készült "rózsával" lepett meg a gyermekem. Egyik reggel meg felébredt és azt mondja: köszönöm, hogy vagy nekem. Hááát, ennél szebb ajándék nem is kellhet egy anyának ! :-)
Ötlet: vegyél papírboltban színes kartont, csinálj belőle szétnyitható képeslapot, vágj a közepére egy ablakot, a hátső lapra ragassz bele bármilyen újságból egy virágot és írj bele valami kedveset. lehet, többet érne, mint a semmitmondó pipere cikkek.
De meglepheted valami segítéssel is, amit máskor nem csinálnál (pl. készítesz neki reggelit vagy vacsorát), s megmondod: megkésett anyák napi ajándék :-)
Remélem, tudtam segíteni :-)
köszi nagyon kedves vagy :)
és valóban megható lehetett a reggeli első köszöntés gyermekedtől így elképzelve is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!