A párom kislánya 15éves és a menstruációtól kezdve mindent megbeszél az apjával. Normális ez? És hogy a 18 éves fiú tesója előtt is fürdik?
Köszönöm a válaszokat, akkor lehet engem nem neveltek "normálisan" pedig az anyukámmal én is sok mindent megbeszéltem.
Amúgy a kislány nem lakik velünk,csak hétvégén vannak nálunk.
Normális dolog mind a kettő.
Van aki az apukájával is közeli kapcsoltban van.
Szerintem ebbe semmi rossz nincs, inkább nézz úgy rá hogy mennyire jó, hogy így meg bízik az apjában.
És ha a későbbiekben problémái lehetnek valószínűleg azokat sem fogja el hallgatni.
A párod kislányához semmi közöd, és teljesen normális, hogy
- anyja nincs/nem olyan a viszony
- és nincs más nő, akivel megbeszélhetné, akkor az apjával fogja.
Nekem eszem ágában sem volt ilyesmikről cseverészni a mostohaanyámmal, persze... neki ez persze bromira rosszul esett... hát, nekem meg az, hogy bántott 6 éven keresztül. Nyilván, majd a lelki terrorok között - mikor épp normális - puszipajtáskodok vele... álmodhat.
Nyugi, ez szokás kérdése, és bizalmi viszonyé, szerintem örülj neki, gondolj bele, a párod annyira normális pasi, hogy a kamasz gyereke, a lányos problémáival is mer hozzá fordulni, pedig ez elég kényes téma.
Szerintem jó partnered van, szóval nem gáz ez, nincs itt semmi probléma, ha esetleg később lesz közös gyereketek, gondolj bele, milyen jó, hogy ilyen a párod, hogy mindent megbeszélhet vele a gyereke is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!