Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy vehessek vizipipát?
"Épelméjű szülő nem adja áldását olyan dologhoz, ami káros."
Tehát a gyereked nem ihat semmilyen szénsavas üdítőt, nem sétálhat a városban, nem ehet sütit, nem moshat hajat, nem használhat dezodort, 18 évesen(!) nem ihat alkoholt, vagy hogy gondolod? Igen, van benne azért káros anyag még kővel is. De állítom hogy az én tüdőmet ezerszer jobban károsítja hogy minden nap kétszer végigmegyek a pesti nagykörúton, mint az hogy kéthavonta pipázok egyet a haverjaimmal.
Azért a 15 éves meg a 18 éves között van különbség.
És megnézem, hogy jársz egy vidéki kisvárosban egyetemre :D Én se a tiszta hegyi levegőt élvezni jöttem pestre.
16os, sok eszed van, az eszetlen tiltások helyett inkább mértékletességre tanítanád a gyereked, ezzel max annyit érsz el hogy nem fogja elmondani ha ilyeneket csinál, és szép lassan elhidegül közöttetek a viszony
A "füst" pedig nem vízgőz hanem gliceringőz, aromák, meg különböző esetleges égéstermékek keveréke
A szénmonoxidhoz hozzászólva pedig ha normálisan tömöd meg a pipád elhanyagolható a mennyisége(nem vizes a szén, nem csomagolod körbe a szenet alufoliával stb..)
A vízipipázásba pedig még senki nem halt bele, amit az egyik válaszoló leírt egy nagyon durva szén monoxid mérgezés tünetei
A legcsekélyebb tünetekhez is már eléggé túl kell szívni, akkor is csak émelygés jelentkezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!