Elmondjam anyáéknak, hogy miért nem akarok menni hozzájuk? Vagy ne idegesítsem őket?
17 hetes terhes vagyok. Messze élünk a szüleimtől, így keveset találkozunk.
Viszont olyankor azt hallgatom, hogy mennyire elrontom az életemet, amiért a párommal vagyok, csak azért, mert van egy 7 éves kislánya.
Márciusban voltunk náluk, elmondtuk, hogy gyerekünk lesz.
Az anyám kiment a konyhába és elkezdett hisztizni, mint egy óvodás. Apám elkezdte mondani, hogy ezzel végleg elveszítettek, hiába beszéltek nekem éveken keresztül, semmibe vettem a szavaikat, így köszöntem meg, hogy felneveltek... Anya felhívott, hogy április végén lesz egy családi buli és hogy elmehetnénk. De nekem semmi kedvem, csak azt hallgatnám, hogy mennyire rossz döntést hoztam, mások mit tennének a helyemben, stb.
A másik meg az, hogy mindig csak mi megyünk, mert nekik nincs idejük, nem szeretnek repülni, sokba kerül. Kifogások mindig vannak, de akkor megsértődnek, ha mi nem megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!