Mire gondolnátok hogyha haza értek este, és a fiad a lányotokat masszírozza?
Én még emlékszem, hogy ez hogy volt velünk, amikor mi voltunk gyerekek. És egy későbbi barátnőm, is mesélt őszintén a bátyjáról.
Én nagyon aggódnék, és nagyon megijednék, hogy nagy baj van. Mindenesetre, próbáljatok velük beszélni erről, és figyeljétek őket, hogy hazudnak-e.
Nem akarlak megijeszteni, mert lehet, hogy nincs semmi. De legalább mostantól nagyon, nagyon figyeljetek rájuk, és beszélgessetek velük nagyon sokat.
Nálunk is volt ilyen.
Alapvetően egykanálvízbenismeg tudtuk volna folytani egymást.
De azért a tesvéri szeretet néhautat tört:
bekente a hátamat naptejjel,hogy ne égjek le;
munka után (mezőgazdaság) megmaszíroztuk egymást, mert fájt a hátunk;
rendbetettem a lábát (lecsiszoltam a bőrkeményedést, megigazítottam a körmeit);
nyomkodtuk egymás pattanásait háton; én neki arcon is.
Sőt,mostanában gyakran lát fedetlen kebellel. Szoptatok.
Édesanyám mesélte, hogy soha nem értette, épp ki-kivel van jóban, mert néha szépen eljátszottunk, máskor meg, csoda, hogy életbe maradtunk.
Miért kell mindig feltétlenül valami nagyon alattomosra gondolni? :D Most ha pl. apukám megmasszírozná a hátamat, akkor ő biztosan egy vérfertőző, leánygyermekét megrontó vadállat? Vagy mi? Nem is egészen értem.
Kedves Kérdező, amiket gondolj át:
- hány évesek a gyerekeid?
- általános nálatok egymás megérintése, szokás megölelni, megpuszilni egymást a családban, vagy inkább a távolságtartó típusba tartoztok?
- Milyen a gyerekek viszonya?
Amúgy szerintem kamu a kérdés.
Te meg írni nem tudsz. Elolvastad már a kérdésed? Szerinted mit jelent, hogy a "a fiad a lányotokat"?
A másik lehetőség az, hogy a fiad a tiéd, de már nem az apjával élsz, hanem a lányod apjával, ezért a lányod ketten birtokoljátok éppen, míg a fiad csak a tiéd.
Egyébként eltekintettem attól a későn jött információtól, hogy hány évesek, csak a megfogalmazásod félreérthetőségére próbáltam rávilágítani némi humorral, de nem sikerült, bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!