Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyám nem akar a szemembe...

Édesanyám nem akar a szemembe nézni. Miért?

Figyelt kérdés

Én 21 vagyok, mostanság elég sokat veszekedünk a barátnőm miatt. Eleinte boldogok voltak hogy végre van nekem is, és boldog vagyok.

Igaz, 6 évvel idősebb nálam, de dolgozik, egyedül tartja fent magát és már több mint fél éve együtt vagyunk.

1-2 hónap múlva szeretnénk összeköltözni, apa örül neki, meg inkább rámhagyja mert tudja hogy jól cselekszem. Édesanyám állandóan vergődik, mindenen veszekedünk, semmit nem tud elmondani normálisan, mindig vita van belőle. Sokszor már ráhagyom és elmegyek inkább kocsikázni egy kicsit hogy lenyugodjak én is. Sokszor olyanokat ráhord a barátnőmre, hogy már nekem fáj.

Most meg kerüli a szemkontaktust velem.

Most mi lesz? Hagyjam rá és majd megbékél? Nálatok hogy volt az ilyen dolog?

2015. márc. 12. 09:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Milyen érdekesek itt az emberek. Ha már valakik között korkülönbség van az már óriási probléma és baj. Én 32 éves vagyok, a férjem 28. 5 évvel ezelőtt jöttünk össze, most vagyok 9 hónapos terhes. De a hozzászólok szerint a párom elb.as.zta az életét, mert 23 éves korában elkezdett nekem udvarolni, majd elvett feleségül, és fel is csinált.

Hát gratulálok a nagy erkölcsös embereknek! Bezzeg, ha fordítva lenne, én lennék 28 és ő lenne 32 az lenne a tökély!

Végül is, ha a kérdező is idősebb lenne és a nő fiatalabb nála akkor senki nem ócsárolná a kapcsolatukat, csak az anyát szidná, amiért nem képes elengedni az ő pici fiacskáját. Komolyan, undorító ez a társadalom, a maga erkölcsösségével együtt!

2015. márc. 13. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!