Hogy vegyem ra anyat, hogy kevesbe csinosan oltozkodjon?
Nő a hasad és válogatós lettél?
Valószínűleg terhes vagy.
Ez jó hír, mert akkor nemsokára anyuka leszel és te is öltözhetsz szépen, és nyomaszthatod a gyerekedet a szépségeddel.
Amúgy meg szép akarsz lenni, de megdolgozni lusta vagy érte? :) lol.
márpedig meg kell mozdulj és érdemes normálisan is étkezni. Fogyózni nem kell, de figyelj oda magadra.
A patiknak sajnos ilyenkor van itt az ideje, idővel jobb lesz, csak bánj velük szépen, h ne maradjon maradandó nyom a bőrödön.
A gondolatok meg ilyenkor nagyon szélsőségesek a hormonjaid miatt.
Kicsilány 14 éves vagy. Már megérthetnéd, hogy anyud csak jót akar. Ha lekorrektorozod a pattit, ahogy a bőrgyógyász is mondta nem lélegzik, csak rondább lesz. Ezt szeretnéd? Annak érdekében, hogy eltüntesd őket néha-néha inkább vállalod, hogy hosszú időre ott maradnak?
Irigyled anyukád alakját, de te magad mondod, hogy lusta vagy mozogni? Te magad mondod, hogy hizlaló kajákat eszel? Te tudhatnád a legjobban, hogy meg kell dolgozni azért, hogy csinos legyél, hisz látod, hogy anyukád hgyan tartja az alakát.
A ruhák tekintetében pedig nem tudok véleményt formálni, mert lehet hogy tényleg gyerekesen öltöztet és szeretnél komolyabban. De valószínűbb, hogy a korodnak megfelelő ruhákban jársz, csak te már szeretnél felnőtteset játszani. Amivel nincs semmi baj, most ezt a korszakot éled, de legalább anyud eszénél van és nem öltöztet 18-20 évesnek.
Ne is kenj ilyenkor semmit az arcodra. Legfeljebb Neogranormont éjszakára, de vigyázz, mert szárítja a bőrt.
14 évesen szempillaspirált, szemceruzát és talán rúzst használj, az elég.
Járt havonta kozmetikushoz, bőrgyógyászhoz kontrollra.
Ha nagyon gáz a bőröd, úgyis javasol majd gyógyszeres kezelést, addig meg kibírod.
Fogamzásgátlót nem írom, mert sokaknak nem segít, hanem ront a helyzeten. Különben is fiatal vagy még ahhoz.
Sportolj anyukáddal. Akkor is, ha díványkrumpli vagy, és szívesebben ülsz otthon. Vedd rá magad.
Enni nem kell még máshogy, de persze nem baj, ha rászoksz. Ne félj, még nősz, magasodsz, változik a tested. Sőt, nagyobb lesz a feneked, csípőd, combod, melled. Kikerekedsz, eltűnnek a gyermeki formák. Vastagabb lesz a combod is, megváltoznak az arányok. Nagy lesz az átalakulás. :)
És mivel anyukád jól néz ki, lehet hogy te is megörökölted a génjeit. Csak úgy érzed, hogy kiskacsa vagy, de majd hattyú leszel. Csak ne hasonlítsd magad máshoz. Anyudhoz se. Akkor se, ha hasonlítotok, és akkor se, ha nem.
Bár nekem lenne ilyen vagány, fiatalos anyukám *.*
Ne irigykedj, inkább légy büszke rá!Az meg még szép, hogy nem engedi, hogy a 14 éves kislánya sminkben és magassarkúban járkáljon, és abból, amit leírtál, nem hiszem, hogy olyan béna cuccokba öltöztetne téged.
Fogyózni ne fogyózz most intenzíven, ilyen korban különösen ártalmas.Nem tudnál esetleg mondjuk anyukáddal együtt futni?Vagy járhattok mondjuk úszni is, így összeköthetnéd a kellemest a hasznossal.Amúgy meg nem hiszem, hogy olyan csúnya lennél, ilyen korban mindenki annak látja magát, még a legszebbek is.A pattanások pedig természetesek, ápold õket a dokitól kapott krémmel, és elõbb-utóbb elmúlnak :)
NE kenj rá se korrektort se alapozót!!Én kb.ennyi idõs voltam, ugyanezzel a problémával, és nagyon megszívtam!Pedig méregdrága Avon és Astor cuccokat használtam kb.fél évig.Akkor a bõröm (ami egyébként eszméletlen zsíros volt) elkezdett kipattogni és hámlani, míg a T-vonalamon csak tovább zsírosodott.Egy hét múlva már olyan ocsmány volt, hogy tükörbe alig mertem nézni, szörnyen nézett ki az egész arcom, gondolj bele, egy része tele pattanásokkal, a másik meg csutra kiszáradva és pirosan.Azóta is kenegetem, pedig ennek már ideje.Gondolom, ezt nem akarod.Inkább várd meg, amíg a hormonok lecsitulnak, mint hogy úgy járj mint én!
Ja és még szép, hogy az anyukádkorabeli (gondolom, rájuk érted) fickók nem téged bámulnak.Az már régen rossz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!