Nem engedik a szüleim az elektromos cigarettát! Hogy bizonyítsam be nekik, hogy nem veszélyes?
A sima cigiben 4000 káros anyag van! Az elektromos cigiben 3 alkotóelem. aroma és pg-vg!
Ezek nem károsak a szervezetre!
De nem értik meg hogy nem káros! Benne van a nevében, hogy cigaretta, és már a rendes cigire gondolnak amit ma nagyon üldöznek! De a pálinkát azt vedelheti mindenki!
Hogy értessem meg velük, hogy nem károsabb mint egy szelet torta?
16/F
Szia! :)
Én kb. 4-5 hónapja szívok elektromos cigit, de 2 évet dohányoztam előtte (IGEEEEN, jöjjenek a negatív kommentek, hogy "13 évesen rászoktál, mert menő tapstaps" stb. hülyeségek.)
Én anyutól kaptam az elektromos cigit és csak azért, hogy a rendes cigit letegyem :D Eleinte még szívtam rendes cigit is, de mára csak 1-2 szál max. és nem napi szinten, hanem heti.
Mellesleg én 7000-ért vettem 2 db liquiddel (nekem elég a hónapra 2 db) és nyakba akasztóval. :) Esetleg ha van ismerősöd, akkor kérd el tőle egy kicsit, hogy a szüleid is megismerhessék. Félnek az ismeretlentől. Ennyi :)
Mellesleg anyu és nővérem is dohányzott régen, de átszoktak erre, azért kaptam én is.:)
Remélem segítettem valamennyit :S Esetleg mutasd meg nekik ezt a kommentet! :)
Dobj egy üzit, ha van valami :)
16 / Lány~
Majd biztos jobban tudod, drága "válaszoló", hogy én mennyire szívtam aktívan a cigit.
Ami meg most van Mo.-n az több, mint szánalmas. Mindenkivel elhitetik, hogy ez "káros". Oké. Akkor 2 éve azért mondták, hogy gyógyszer, igaz? :D Állambácsinak legyen pénze, a többi le van sz*rva. Gratulálok azoknak is, akik ezt elhitték.
#7 szegény azota se kapott választ (3 nyomos indok)😂😂
#23 mivan? Ugye megvan hogy van nikotinos liquid meg hogy vizes lesz a tüdöd az "csak gőz"-től.?
Amugy meg #23 elcigiztél már csak úgy kiváncsiságból?😀
(Amugy férre ne értse senki de nem akarok vitát.🙃)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!