Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A családom rám se hederít....

A családom rám se hederít. Kifejtik, hogy untatom őket?

Figyelt kérdés
Ha én nem hívok, nem hívnak. Társaságom nincs. Barátom, nemi élet nulla. Semmim sincs. Ott álltam mellettük, ha kellett. Szeretethiányom van! És nem bírom már. Se szép, se okos, se tehetséges nem vagyok. Folyton bántanak, otthon is. Én miért nemm érdemlem a szeretetet?

2015. febr. 19. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? mit tanulsz? mi szeretnél lenni? mivel foglalkozol legszívesebben? valami kifejezésformát kell gyakorolni.. rajz?ének?zene? tánc?drámajáték? abba "menekülj" és azon keresztül lesz társaságod is Pszichodráma is nagyon segítő lehet -megtalálni ebből a kitörési pontot.
2015. febr. 19. 19:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy látják rajtad ezt a megkeseredettséget vagy csak folyton ezt kapják tőled és nem tudnak már vele mit kezdeni?
2015. márc. 4. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!