Hová rejtsem el anya elől a naplómat?
Figyelt kérdés
Amikor elkezdtem naplót irni megkértem anyut hogy ne nézzen bele,és azt mondta,hogy nem fog. Viszont nemrég,amikor már nagyon felbosszantottam előhozta az egyik témát,amit a naplómba írtam(nekem elég kellemetlen volt).Átolvasta az egész naplómat,benne a titkos találkozóimmal is.Elrejtettem,de anyu megtalálta.Tudnátok ötleteket adni,hogy hová rejtsem?Előre is köszönöm:-)2015. febr. 14. 16:29
1/25 anonim válasza:
Nem tudnád mindig magadnál tartani esetleg?
2/25 anonim válasza:
Lol, hány éves vagy?
Esetleg írd gépen... Lejelszózod, kétlem, hogy anyud feltudná törni.
3/25 anonim válasza:
Furd át, lakat rá! :D Mellesleg te tudod, hogy hol keresgél anyukád a legkevesebbet...
4/25 anonim válasza:
Írd rá, hogy nyelvtan füzet....
5/25 anonim válasza:
Dugd a szekrény mögé vagy a szőnyeg alá.
6/25 anonim válasza:
Szerintem is egyszerűbb, ha a gépen tárolod. Vagy tényleg írd rá, hogy pl. nyelvtan füzet.
7/25 anonim válasza:
Ha valahogy tudsz rakj rá egy kis lakatot és a kulcs mindig legyen nálad.
8/25 Prym válasza:
padlórés (ha van) ha nincs akkor doboz amin igazi lakat van mert ezeket a "naplólakatokat" egy hurkapálcikával ki lehet nyitni.
9/25 anonim válasza:
Ne sértődj meg, de miért titkolózol ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!