Nálatok ki kapja a családi pótlékot?
A szülőnek kell kapnia és rendelkeznie vele a gyerek érdekeit nézve!
Tényleg olyan érzésem van a kérdéssel kapcsolatban hogy egy kis tini szeretné a szüleit lenyúlni,gondolkodik rajta vajon hogy lehetne pénzhez jutni,ezt az energiát igenis nyári diákmunkába kellene fektetni!
Nekem az volt a zsebpénzem 11-15 éves korom között. Havi 12 nem volt nagy cucc, reggelit és bérletet magamnak kellett vennem, a többi szórakozásra mehetett el. (Minden mást megkaptam anyámtól)
Nem tartottam rossz rendszernek, míg nem tudtam dolgozni. Mondjuk azóta nem lett könnyebb, a nyári munkából való pénzemből már nincsen semmi (nem olyan sok az azért...)
14-eséhez hasonlóra gondoltam
4.
5,5 éves fiam van,és ő kapja a családit.babakötvényes számlájára utalom minden hónapban.és ez így lesz 18 éves koráig
ezen kívül természetesen eltartom,ha pedig olyan korú lesz,fog kapni zsebpénzt.teljesen mindegy,hogy családinak hívjuk vagy zsebpénznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!