Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nálatok ki kapja a családi...

Nálatok ki kapja a családi pótlékot?

Figyelt kérdés
Egy csomó osztálytársam azt mondta, hogy nekik odaadják a szülei a családit. Nálatok hogy van ez?

2015. febr. 3. 13:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%

A szülőnek kell kapnia és rendelkeznie vele a gyerek érdekeit nézve!

Tényleg olyan érzésem van a kérdéssel kapcsolatban hogy egy kis tini szeretné a szüleit lenyúlni,gondolkodik rajta vajon hogy lehetne pénzhez jutni,ezt az energiát igenis nyári diákmunkába kellene fektetni!

2015. febr. 3. 14:57
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
Annak idején az utánam járó családit anyum a kosztpénzhez tette ( nem is volt ezzel baj ) , ugyanígy én is így teszek a lanyom után járó családi pótlékkal .
2015. febr. 3. 14:59
 13/17 A kérdező kommentje:
Én egyeltalán nem akarom lenyúlni őket. Amíg az osztálytársaim nem mondták, hogy ők kapják nem is tudtam, hogy van ilyen aki a gyerekének adja.
2015. febr. 3. 15:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha így nézzük, végülis anya nekem is odaadta. 14 éves koromban kötött nekem fundamentát, és a kiegészített családit befizette nekem minden hónapban.
2015. febr. 3. 15:17
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az volt a zsebpénzem 11-15 éves korom között. Havi 12 nem volt nagy cucc, reggelit és bérletet magamnak kellett vennem, a többi szórakozásra mehetett el. (Minden mást megkaptam anyámtól)

Nem tartottam rossz rendszernek, míg nem tudtam dolgozni. Mondjuk azóta nem lett könnyebb, a nyári munkából való pénzemből már nincsen semmi (nem olyan sok az azért...)

2015. febr. 3. 15:31
 16/17 anonim ***** válasza:

14-eséhez hasonlóra gondoltam

4.

2015. febr. 3. 15:42
 17/17 anonim ***** válasza:

5,5 éves fiam van,és ő kapja a családit.babakötvényes számlájára utalom minden hónapban.és ez így lesz 18 éves koráig

ezen kívül természetesen eltartom,ha pedig olyan korú lesz,fog kapni zsebpénzt.teljesen mindegy,hogy családinak hívjuk vagy zsebpénznek

2015. febr. 3. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!