Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnátok ilyen 'apára'...

Hogy reagálnátok ilyen 'apára'? Többi lent

Figyelt kérdés

26 éves vagyok. Szüleim elváltak mikor még kicsi voltam. Volt h apám meg se ismert az utcán. Volt h fel akart jelenteni mert vett régen telefont nekem ami az ő nevén volt. Kiakadt vmin és mondta h feljelent mert én elloptam a telefonját. Most ott tartunk h a párommal élek babát várok. Újabban az a dilije h úgymond elszámoltat. Hívogat egy nap v 10x. Itt látta a kocsim ott látta a kocsim. Hol voltam hova megyek adott nap. Ma kiborultam egy ilyen kérdésénél mire annyit mondtam h számoljak be mindenről? Normál hangnemben. Erre kinyomta a telót. Majd hívott elkezdett üvöltözni és mindenkit végig szidott a családomba aki épp eszébe jutott. Engem is h nem vok normális vadállat lettem szerinte. Holott nem tudom ezeket ki tűrné.

Kedden kéne orvoshoz vinnem az anyját (23 éve nem tartjuk a kapcsolatot) jönne apám is.

Ez a cirkusz utàn nagyon nincs kedvem se beszélni se találkozni vele.

Ti mit tennétek??? Ja ma 16x hívott.

2015. febr. 1. 23:02
 1/6 acelsziv ***** válasza:
100%
Rokonait nem válogathatja meg az ember, de joga van nem kommunikálni velük. Mondd meg neki, hogy tűnjön el az életedből és ne állj vele szóba. Rajtad éli ki az alantas lealázó hajlamát.
2015. febr. 1. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell neki felvenni a telefont, ha tovább zaklat, akkor számot kell cserélni. A te döntésed, hogy hagyod-e ezt továbbra is, vagy véget vetsz neki. Bár ilyen múltbéli viselkedéssel én szó nélkül kitörölném őt az életemből.
2015. febr. 1. 23:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Ma is jött mèg a balhéja előtt. H mi miért nem rendeljük a kaját h nekem könnyebb legyen. Mi köze hozzá? Soha egy Ft-ot nem kérek tőle. Mára lett elegem. Végig sírtam a délutánt. Terhesen nekem abszolút nincs erre szükségem.
2015. febr. 1. 23:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Párod miért nem üvölti le a fejét?
2015. febr. 2. 00:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha hív, nyomd ki a telefont. Babát vársz, legyen a baba az első. Tedd le a terheidet.
2015. febr. 2. 07:53
 6/6 kovpet ***** válasza:

"Volt h apám meg se ismert az utcán."

Akkor most te jössz.

Ha meg napi 16x hív, akkor jelentsd fel zaklatásért.

2015. febr. 2. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!