Ismertek olyan szülőt aki nem szereti a gyerekét vagy az egyiket jobban szereti?
Szerintem minden családban van egy aki kicsit nagyobb favorit, vagy rá jobban büszkék mint a másikra.
Apámnak mindig öcsém volt a favorit, én már általános iskolában le lettem tudva hogy soha nem segítek, soha nem csinálok semmit, soha nem lesz belőlem senki mert lusta vagyok, és az életben nem fogok dolgozni. Mai napig megkapom hogy még nem fejeztem be az egyetemet, és micsoda szégyent hozok rá, Pedig az elmúlt években többet küzdöttem, tanultam, dolgoztam mint amennyit ő 50 év alatt. De az apám csak egy kib..szott alkoholista aki semmire nem vitte az életben és mára eljutott oda hogy "ő mindenkit lenéz" pedig ő az aki egy élősködő féreg. De apai ágon a nagyszülők is ilyenek voltak, mindig öcsémet favorizálták.
Anyám az aki tartja az egyensúlyt, és mindkettőnket támogat ha kell, akár hibázunk, akár jót teszünk az életben mellettünk áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!