Zenét kisfilm alá?

Figyelt kérdés
Apukámnak lesz az 50.születésnapja,és kisfilmet csinálok neki,de nem tudom milyen zenét rakjak alá,szóval valakinek lenne ötlete? A kisfilm úgy nézne ki,hogy képek egymás után,kezdve a kiskorával,aztán egészen mostanáig :) Ehhez kéne valami találó zene:)

2015. jan. 24. 00:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen stílust szeret apukád? Most linkelhetek akármit az electrotól a klasszikuson át a hörgősmetálig, de a lényeg az legyen, hogy édesapádnak mi tetszene :D Mi a stílusa? Kedvenc előadója van?
2015. jan. 24. 01:29
 2/5 anonim válasza:
Ludovico Einaudi- Experience
2015. jan. 24. 02:21
 3/5 anonim válasza:

Szerintem még tőle: walk vagy divenire

A lágyságuk miatt tudom ajánlani. Előző voltam :)

2015. jan. 24. 02:30
 4/5 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Most itt éppen nem arra gondoltam,hogy mit szeret,hanem,hogy mi illene egy kisfilm alá:)

2.-3. válaszoló: Köszönöm! :)

2015. jan. 24. 16:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Szoktam ilyen kis videókat csinálni, kb bármi zene jó alapból, de ha valakinek akarunk örömet szerezni vele, akkor szerintem olyan stílust kéne választani, amit az illető szeret. Pl ha barátomnak vágok videót, rakok bele hörgősmötált mert imádja, ha apukámnak, akkor nem, mert ő utálja :D
2015. jan. 25. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!