Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normalis, ha feltekeny vagyok...

Normalis, ha feltekeny vagyok anyu pasijara?

Figyelt kérdés
Anyukam osszejott egy nala fiatalabb pasival.27 eves. Es nagyon rendes meg minden de nekem ez annyira fura, hogy kb mi lehetnenk baratok, sok kozos temank van es fiatalos, laza stb. Es nem az, hogy "ugy nezek ra", mert NEM. De valamiert megis rossz, ha tudom hogy ok egyutt vannak, meg itt alszik..rossz erzesem lesz, ha tudom hogy "azt" is csinaljak..Hulyeseg tudom, de nagyon rossz. Nem tudom kinek elmondani, csak a legjobb baratnomnek mondtam eddig, aki szerint hulye vagyok. Mit tehetnek, hogy ne erezzem ezt? Ha idosebb lenne es olyan, mint apu, akkor szerintem nem ereznek igy. Bocsanat ha rosszul irok de telefonrol tudok csak irni. Koszonom annak aki elolvassa.
2015. jan. 18. 14:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem, de te elég primitív vagy sajna
2015. jan. 25. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!