Normális az olyan apa aki ha megtudja, hogy a párja terhes nem akarja a gyereket?
Figyelt kérdés
aztán mikor nem ő dönti el és a nő nem megy bele az abortuszba és erre rámegy a kapcsolatuk akkor kapálózik a gyerek után, de nem foglalkozik a gyerekkel. Egy év együttélés után jött a baba, házasság nem volt szóval az anya megengedte hogy látogassa a gyereket de azelőtt törvényesen Még a nevét sem adta a gyereknek.2015. jan. 11. 22:51
11/14 A kérdező kommentje:
olyan dolgokkal amivel rendőrségre mehetnék nem szeretném itt leírni, megbecsülni nem tudott és nem tudja elviselni hogy nem vagyok vele
2015. jan. 22. 10:14
12/14 anonim válasza:
Nekem is van ilyen ismerősöm. Facebook apukának hívjuk. Folyton hisztizik, hogy a gyereke, meg neki jár a láthatás, meg mennyi idő jár meg stb. A facebookra folyamatosan írogatja ki, hogy mennyire szereti a gyerekét, meg mindig rakja fel a képeket és áradozik, mint valami mintaapa.
Közben sose költ a gyerekre egy fillért se, gyerektartást nem fizet, amikor meg a gyerek nála van/megy a gyerekhez, akkor kb. 10-15 perc után csak a telefonját nyomkodja és szarik rá, hogy ott a gyerek is. (Ráadásul már 6 éves, tehát nem is arról van szó, hogy nem tud vele mit kezdeni, mint egy babával.)
Szánalom az ilyen.
13/14 anonim válasza:
Utolsó, én ugyanezt facebook anyukába ismerem. :)
14/14 A kérdező kommentje:
Elég szomorú hogy vannak ilyenek! Döntse el mit akar, volt választása és ha döntött utána ne akarjon beleszólni semmibe! Sajnos manapság már nem veszik komolyan a családot nők sem férfiak pedig a legfontosabb a gyermek és a család!
2015. febr. 9. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!