A szüleim nagyon rasszisták és ez rá ragadt a kis öcsémre aki kB.5-6 éves kortól volt ilyen! Én és a nővérem Japánba költözünk és ez az egész családot zavarja! Mit tegyek hogy ne csinálják ezt?
Figyelt kérdés
2015. jan. 11. 07:54
21/29 anonim válasza:
Külön kultúra, de szerintem annál izgalmasabb lehet ott élni. Ha valószínűleg ráragaszották az öcsédre is a rasszistadágot, az útálkozást. Ha amerikába lennél, az is baj lenne, szóval ne magad hibáztasd, próbáld megértetni a szüleiddel, hogy ez neked nagyon rosszul esik.
22/29 A kérdező kommentje:
Már kifejtettem nekik, de nem érdekli őket! :(
2015. jan. 13. 14:55
23/29 anonim válasza:
előző vagyok, akkor nem nagyon tudsz mit tenni, képtelenek elfogadni, hogy "otthagytátok" őket. Majd idővel hátha kedvesebbek lesznek.
24/29 anonim válasza:
Ugyanmár, csak egy tizenéves lány álmodozik, tervezget, nem hiszem el, hogy van, akinek ez nem esett le az írása alapján...
25/29 A kérdező kommentje:
Kedves utsó válaszoló, majd küldök neked képeket! És hogy ne hidd hogy photoshop, videókat is! 🎌🎌🎌
2015. jan. 14. 06:45
26/29 anonim válasza:
hogy lehet a rasszismust "csinalni"?
az csak egy velemny, onmagaban nem "csinalhato".
ha folyton megjegyzeseket tesz a ferdeszemuekre, hat istenem, ugyse ertik magyarul. ha meg igen, o eg miatta nem te.
27/29 anonim válasza:
Egy 15-16 éves animefan lány álmodozik Japánról...
28/29 anonim válasza:
Azóta változott valamit a helyzet?
29/29 anonim válasza:
igen, most már nem 15 éves, hanem 20 és nem álmodozik Japánról meg Narutorol 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!