S. O. S Anyát megbántottam . Szemtelen voltam vagy nem tudom Hogy kérjek bocsánatot tőle?
Figyelt kérdés
Úristen anyàt megsértettem.Volt már de most komoly a helyzet.Olyanokat mondott nekem hogy Pl.:Befejeztem a pályafutásom veled ,olyan leszek ahogy te velem. Meg ilyesmi.Nem néz rám szinte.Hogyan kérjek bocsánatot???? Ajj mitcsináljak??2015. jan. 1. 18:34
11/13 anonim válasza:
Édesanyádnak nagyon gyerekes a hozzáállása.Példát kéne mutatnia neked és nem csak semmibe venni a gyereket.
Nem tudom mennyi idős vagy, de ha én a te helyedbe lennék akkor ezt így kerek-perec megmondanám neki.Bár nem tudom mivel bánthattad meg, vagy mit mondhattál neki, mert az sem mindegy min vesztetek össze.Vagy várj pár napot amíg lenyugszik azt majd hozzád szól.
Tudod, hogy mivel bántottad meg?Mert akkor kérdezz rá.Semmiképp se csináld ugyanazt, mint ő.Szólj apukádnak, hogy mi a helyzet, ő is vagy megért, vagy nem.Kérj tőle is segítséget.Állj oda anyuddal szembe és mondd el a véleményed.Aztán írj, hogy hogy sikerült :) 14/l
12/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy bántottam meg de neki az fáj a legjobban hogy nem eszek semmit csak az édes cuccokat, és hogy 35-ről 33-ra fogytam de haát nem eszek annyi édeset csak most mert "KARÁCSONY,, van.Testvérem mondta hogy anyanak fáj ha nemeszek.Mi hánnyam ki? Tegnap is majdnem elhánytam magam a virslitől.Meghát nem is baj hogy fogytam mert nagy a combom !D
2015. jan. 2. 11:03
13/13 anonim válasza:
Menj el orvoshoz szerintem, nem tudom, hogy mennyi idős vagy, de ha úgy 13-14 vagy nagy eséllyel anyud az anorexiád miatt aggódik :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!