Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit írjak a fénykép hátuljára?

Mit írjak a fénykép hátuljára?

Figyelt kérdés

Egy hete elhunyt a barátomnak az édesanyja, szeretnék neki és az anyukája testvéreinek készíteni ilyen személyre szóló fényképet amelyeken még együtt voltak.

És gondoltam valamit írni kellene a képkeret hátuljára, de nincs ötletem, hogy mit.

És ezeket szeretném még karácsonyig elküldeni nekik.

Valami ötlet, idézet? Rövid, de lényegre törő. Vagy nem is tudom.

Köszi.

2014. dec. 18. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne írj semmit. Kereteztesd be, és add át.
2014. dec. 19. 00:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem szükséges a hátuljára írnod. Az nagyon hülyén jönne ki, ha azt írod, hogy "Boldog Karácsonyt", de részvétet sem kellene egy kép hátulján nyilvánítanod amit karácsonyi ajándéknak szánsz. Ez a kép önmagában is sokat mondó, így felesleges mellé szöveg is.
2014. dec. 19. 09:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Vagy ne írj semmit, vagy valami "Az emlékeidben örökké élek" típusú sort írj rá. Viszont ha egy hete hunyt el a hölgy, az egész család sírni fog a karácsonyfa körül, ha ezt odaadod nekik. Így sem lesz könnyű számukra az ünnep, biztos, hogy nehezíteni akarod?
2014. dec. 19. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Esetleg valami idezetet, de inkabb semmit.
2014. dec. 19. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:

En biztos nem orultem volna ilyen fenykepnek.

Nagyon keves ido telt el, szep ajandek lenne ez, de kesobb.

2014. dec. 19. 13:52
 6/8 A kérdező kommentje:
azért gondoltam erre, mert rossz érzés lehet majd nekik nélküle karácsonykor, és így ha csak fényképen is de velük lenne.
2014. dec. 19. 21:54
 7/8 A kérdező kommentje:
alig múlt 40...
2014. dec. 19. 21:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Rossz érzés lesz nekik a karácsony, de szerintem még rosszabb, ha konkrétan a kezükben van egy kép, amin látják az utolsó boldog pillanataiban. Persze nem biztos, hogy igazam van, de nekem halt meg közvetlenül karácsony előtt szeretett családtagom, nekem még a neve kiejtésétől is felszakadtak a sebek 1-2 héttel a halála után. A helyedben én várnék a dologgal egy hónapot, vagy odaadnám most, hogy legyen idejük kibúslakodni magukat fölötte. Karácsonyi ajándéknak szerintem nem alkalmas.
2014. dec. 19. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!