Kötelez-e törvény arra, hogy 20 éves gyerekemet eltartsam? Kitehetem-e egyszerűen az utcára, ha a viselkedése minden szabályt és alapelvet áthág?
Sajnálom, hogy lepontoztatok, de nem értitek a lényeget.
Rendőri segítséget kérhet, akit a saját lakóhelyéről kizárnak, ahhoz, hogy bejusson.
Pénzelned nem kell (főleg, ha már nem tanul), de bonyolult kitenni a lakásból.
# 11/
Nincs benne semmi bonyolult, a lakás tulajdonosa kényszerkijelentést alkalmaz, 15 perces procedúra kb.
Sajnos valóban nem könnyű kitenni azt, aki be van jelentve egy házba... Nagyon sajnálatos, de gondoljatok bele: Ha ez ilyen egyszerű lenne, nem lenne gond az illegális lakásfoglalókkal sem. Igaza van az egyik előttem szólónak, ezzel problémák lennének.
Az eltartáshoz nem tudok hozzászólni. Szerintem ilyen korban már nem vagy kötelezhető 100% - ban eltartani.
Elég szomorú, hogy ilyesmin gondolkodsz, valóban te cseszted el a nevelést, de mar túl idős ahhoz hogy ezen változtatni tudj, azért azt mindenképp vedd számításba, hogy ezzel csak ráteszel meg egy lapáttal. Egy anyának a legnagyobb kudarc ha nem jó a kapcsolata a gyermekével. Próbáld megbeszélni vele a szetvalast, lehet o is benne lenne.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!