Miért mindig a tesóm a kedvenc?
Nem a tanulásról volt szó, csak említettem, hogy előfordult, hogy sokat kellett tanulnom és egész nap azzal voltam elfoglalva.
Aki mártírt csinál magából, az a tesóm. Mert én bejárós voltam, messzebbre jártam, de nem engedtem meg magamnak, hogy aludjak délután. Ő ráadásul kevesebbet is utazik, hamarabb ér haza, mint én akkor. Gyakorlata sincs, és ennyire kivan.
Tényleg az jó megoldás lehet, ha egyedül járok el vásárolni, csak gondoltam, jó kis családi program, mivel alig vagyunk együtt.
Nézd, ő akaratos, kér, és meg is kapja. Te egyszer megjegyzed, vársz, és ha nem kapod meg, akkor csöndben maradsz, és magadat eszed. Ne nekem kelljen bemutatnom, milyen a természetetek. Ő hangosan, akaratosabb, te jobban alkalmazkodsz, de épp ezért ő érvényesül a szülőknél.
Te dönts: vagy te is önzőbb leszel, vagy költözz el, össze egy ismerőssel. Ők nem fognak megváltozni, ezt ne várd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!