Túlreagálom? Karácsonyi ajándék, és én fizessek?
Mondjuk amikor én és a tesóim vettünk anyukámnak tűzhelyet karácsonyra, akkor a kiszállítást, a beszerelést és minden egyebet intéztünk. Hiszen így kerek a dolog. Sőt mivel felül gázos, alul villanyost szeretett volna, ezért a plusz áramkiállást is intéztük, fizettük. A tűzhelyhez képest ez nem volt nagy összeg.
De ez én vagyok. Egyébként lehet hogy a kérdezőnek most nincs akkkora szüksége új tűzhelyre és igen gondot okozhat plusz 10ezer forint kiadás.
Ajándékozni is tudni kell.
Mi pont most kaptunk így egy gáztűzhelyt. Egyik rokonunknak nem kellett, nem vadi új, de tökéletesen működik, a mienk felett meg már nagyon eljárt az idő (kb 5 éves, de már majdnem minden rossz rajta).
Az ajándékozónak itt is az volt a kikötése, hogy hozzuk el mi (mert ő nem tudja hogyan). Hívtunk egy céget, 7000 Ft-ért kihozták (kb 100 km a táv). Így 7000 Ft-ért lett egy új gáztűzhelyünk, nem pedig 50-70-x ezrekért. Szerintem ennyit megér. (annyiért nem tudtunk volna venni)
Vagy ha új a gáztűzhely, amit kaptok, és még nem vették meg, akkor a legtöbb helyen lehet kérni házhoz szállítást, ami egy bizonyos távolságon belül ingyenes (nem tudom mekkora távról lenne szó).
Utána érdeklődtél több cégnél, hogy mennyiért hoznák ki?
Mert nekünk 100 km-ről hozták ki 7000-ért.
Ennyiért megéri. (csak úgy nekünk se jutott volna eszünkbe venni egyet, mert nem engedhetjük meg magunknak, de így 10 évre megint lett kevesebb, mint 10 000-ért egy gáztűzhelyünk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!