Apám egy igénytelen, szó szerint büdös alkoholista és bűzlik tőle az egész lakás, mit lehet tenni?
Soha nem fürdik (évente 2x..azt lehet nevezni sohának is akár) Minden nap iszik (az év 365 napjából 360-szor(nem túlzás)) és telebüfögi a lakást sörszaggal. Annyira büdös van tőle, hogy átveszik a ruháim ezt a szagot. Ha mondom hogy büdös van az a válasz, hogy takaríts, ha nem megyek át a szobájába vele beszélgetni (hallgatni az önsajnálását meg szagolni a sörszagú büfögését) akkor felhívja az ismerőseit, hogy elmebeteg vagyok és bezárkóztam a szobámba.
Nem is értem, hogy nem érdekli, vagy nem érzi hogy mennyire büdös? Néha mondja hogy: büdös a lábam de megmosná? dehogy... ha nem akarsz büdös szőnyeget, padlót akkor takaríts.
Ja és a legrosszabb: hugyozás után sosem önti le a wc-t (lehúzni nem lehet). Nem számít, hogy a nővérem mennyit szenved azzal, hogy kipucolja (mert sósav neki drága, de a sör nem)(nővérem már elmenekült, pedig ő jó takarítőnő volt :( xDD) nem számít neki, hogy mennyit kellett szenvedni a budival, nem pocsékol arra energiát, hogy leöntse.. ha pedig valami vendég jön és használni akarja a budit akkor meg éghet a pofánkról a bőr.
Próbáltam neki mondani, hogy : bűszlesz mint a sz..(csak szépen) de az volt a válasz h olyan g*ci vagyok mint anyám... akkor most mit tegyek?
és bocsánat, hogy sokat írtam
3-as vagyok. Nem fogsz tudni tenni semmit ameddig ő rá nem jön arra hogy ez neki nem jó. Lehet hogy nem jön rá soha, ez esetben az lesz a sorsa mint az én apámnak.
Te anniyt tehetsz, hogy igyekszel minél hamarabb lelépi onnan, hogy ne keserítse meg az életedet még jobban. A lelkifurdalással idővel el tudsz számolni, nekem is sikerült. Én nem hagytam ott apámat, csak utáltam és ezt a szemébe is mondtam. Minden szemét, szar r*hadéknak elmondtam, mert teljesen kikészítette az egész családot. Mikor meghalt, r*hadt nagy bűntudatom volt amiatt amiket a fejéhez vágtam, de idővel rájöttem hogy jobb az élet amióta nincs velünk. Már megbékéltem az egésszel.
Lehet, hogy könnyű így messziről ilyet írni, de szerintem teljesen helyes ilyen helyzetben megválni a bűntudatttól, vagy inkább egyáltalán nem érezni...
én csak annyit szeretnék a fejéhez vágni, hogy neki hiába tetszik az, hogy elissza az agyát ahelyett, hogy józanul keresné az élvezni valót az életben, az egész családja életét tönkretette az ivással jó széles körben, de gondolom azt nem értené, hogy mit ártott ő másnak.
Egyébként köszönöm a tanácsokat, megerősítették bennem azt, hogy ha elmennék és vissza se néznék az csak helyes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!