Egy 20 éves gyereknek kell engedély?
Amikor a barátomnál akartam aludni 19 évesen, érettségi után a szüleim nem engedték meg, pedig nem voltunk együtt úgy, nem feküdtünk le (1,5 éves kapcsolat).
Máskor mikor már új kapcsolatom volt, eljött hozzám a srác két hétre, és hotelben lakott. Anyuék szigorúan kikötötték, hogy be ne tegyem a lábam a hotelszobába, mert a nyakam kitekerik, ha k*rválkodok. (azaz lefekszünk) Persze belógtam, amit nem tudnak, nem fáj.
Mikor egyetemre jártam, és a barátom eljött hozzám meglátogatni, meg kellett mondani otthon, hogy nem megyek haza koliból, mert nálam lesz hétvégén. Anyu külön megkérdezte, ugye ő hotelben alszik, én meg a koliban. Persze nem így volt (ekkor voltam 20).
Amugy nagyon szófogadó voltam egész gyerekkoromban (bár apám szerint egy neveletlen szajha), nem jártam bulizni, nem ittam, nagyon jól tanultam. 18 évesen volt egy 1,5 éves kapcsolatom, most megint 1,5 éve vagyok együtt a jelenlegi barátommal, tehát nem cserélgetem a pasikat, mint a más a zokniját.
Már nem élek otthon.
Engem neveltek szigorúan a szüleim, vagy ez normális?
"20 éves gyerek"
Ha te gyerek vagy 20 évesen, akkor igen :)
Számomra normális, mert nálunk is ilyesmi van. De amúgy nem az. 4 éve vagyok együtt a barátommal és nem aludhat a szobámban a matracon (ágyon nem is férünk el..), erről ennyit.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!