Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyut, hogy...

Hogy vegyem rá anyut, hogy menjek diákmunkára?

Figyelt kérdés

Itthon elég rossz a helyzet...nem anyagira gondolok, hanem arra hogy az apám egy alkoholista a rosszabb fajtából...ha iszik akkor kötözködik, lehord mindennek, semmi se jó neki stb... és ez így megy mióta élek (mielőtt éltem akkor is ez volt a helyzet) megoldás a költözés lenne... viszont anyum nem tudná fizetni az albérletet, így is levonnak sokat a fizetéséből... és úgy gondoltam hogy elmennék diákmunkára amit albérletre, rezsire költenénk...(plusz gondolom jönne a gyerektartás is ami plusz pénz) de anyum nem enged...mert hogy suliba járok és az első a tanulás...viszont én egyáltalán nem akarok itt maradni, az egész életemet eddig rettegésbe éltem le..

Nem olyan erős iskolába járok, nem kell rengeteget tanulni, és így is 4-5ös tanuló vagyok.

2014. nov. 3. 17:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? 15 vagy 16 éves kor alatt nem is mehetsz diákmunkára egyáltalán. És utána se nagyon bízz benne, hogy egy részmunkaidős, néhány órás délutáni melóból suli után összegyűlik a havi albérletre való...
2014. nov. 3. 17:33
 2/9 A kérdező kommentje:

17.

Ha 20ezer gyűl össze az is több mint a semmi..nem pesten lakok, hogy annyira drágák lennének az albérletek.

2014. nov. 3. 17:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Az a helyzte, hogy ahol nem drága az albérlet, az azért van, mert ott munka sincs vagy alig fizet. Albi 20, számlák 20-30e, télen persze több, plusz kaja, plusz bérlet vagy utazás plusz amik kellenek még. Alaphangon minimum 70e kéne, de az kevés lenne hogy fenntartsd magad, anyud meg nem hiszem hogy több 10e tudna támogatni :s Érettségizz le és menj főikolára. Ha koleszba mész megszabadulsz tőle és sokkal olcsóbb mint egy albi. Ha meg tanulsz jó állásod lesz és elég pénzed h ne kelljen visszamenned.
2014. nov. 3. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, hogy ha rontasz az átlagodon, akkor abbahagyod, de engedje, hogy legalább megpróbáld.
2014. nov. 3. 17:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Anyuval együtt gondoltam, hogy elmegyek.
2014. nov. 3. 17:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Itt nem ez a megoldás, hanem a kedves apukát elvonóra vitetni, ha meg bánt is titeket akkor feljelenteni.
2014. nov. 3. 17:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Csak okosan! Ha apu marad a közös lakásban és felhalmozza az adósságokat, akkor anyudtól fogják vonni, még ha el is költöztök.

Inkább menj koliba, akkor hétközben legalább nyugid lesz, anyud meg válassza le kettőjük kiadásait valahogy, hogy legalább mínuszt ne termeljen neki apukád.

2014. nov. 3. 18:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Az nem egy lehetőség, hogy anyukád válik és apukád költözik albérletbe?
2014. nov. 4. 08:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Volt már elvonón, semmit nem ér.

Nem megoldás, mert hülye lenne elmenni ha az ő nevén van a ház.

2014. nov. 4. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!