Hogy vegyem rá anyut, hogy menjek diákmunkára?
Itthon elég rossz a helyzet...nem anyagira gondolok, hanem arra hogy az apám egy alkoholista a rosszabb fajtából...ha iszik akkor kötözködik, lehord mindennek, semmi se jó neki stb... és ez így megy mióta élek (mielőtt éltem akkor is ez volt a helyzet) megoldás a költözés lenne... viszont anyum nem tudná fizetni az albérletet, így is levonnak sokat a fizetéséből... és úgy gondoltam hogy elmennék diákmunkára amit albérletre, rezsire költenénk...(plusz gondolom jönne a gyerektartás is ami plusz pénz) de anyum nem enged...mert hogy suliba járok és az első a tanulás...viszont én egyáltalán nem akarok itt maradni, az egész életemet eddig rettegésbe éltem le..
Nem olyan erős iskolába járok, nem kell rengeteget tanulni, és így is 4-5ös tanuló vagyok.
17.
Ha 20ezer gyűl össze az is több mint a semmi..nem pesten lakok, hogy annyira drágák lennének az albérletek.
Csak okosan! Ha apu marad a közös lakásban és felhalmozza az adósságokat, akkor anyudtól fogják vonni, még ha el is költöztök.
Inkább menj koliba, akkor hétközben legalább nyugid lesz, anyud meg válassza le kettőjük kiadásait valahogy, hogy legalább mínuszt ne termeljen neki apukád.
Volt már elvonón, semmit nem ér.
Nem megoldás, mert hülye lenne elmenni ha az ő nevén van a ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!