Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért nem örülnek,...

A szüleim miért nem örülnek, hogy tűzoltónak akarok majd jelentkezni?

Figyelt kérdés
2014. nov. 1. 12:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert alulfizetett, eletveszelyes es a munkaido is szar, pusztan ennyi...
2014. nov. 1. 13:27
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon szép hivatás, de sajnos a körülmények Orbániában - hogy is mondjam - csapnivalóak.
2014. nov. 1. 14:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Pedig jó szakma. Felgyújtottam 1 gyepet.de kontrolláltam. 1 hülye kihívta őket,jól megbüntettek.Már hónapok óta nem voltunk kint.( esős idő)Mondom: Ti 40 évesen mehettetek nyugdíjba. Á, 38 évesen.(Ez megszünt. A sok laikusnak mondom ,hogy nem csak csővezető van.Volt ismerősöm ,már 5. ember a cégnél , 500 000 forintos fizetéssel. Minden Tőled függ.
2014. nov. 7. 09:11
 14/14 anonim válasza:
Gondolom azért nem örülnek neki, mert ők sem akarják, hogy éhen pusztulj. Valljuk be havonta 110 rongyból nem lehet megélni. Én is szerettem volna tűzoltónak menni, de amikor mondták, hogy mennyit fizetnek már el is felejtettem a kék lámpás szolgálat összes formáját.
2015. márc. 26. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!