Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Viszonyom van egy nálam...

Viszonyom van egy nálam idősebb férfivel. Jó ötlet lenne elhívni apukám szülinapjára? Vagy az sok lenne?

Figyelt kérdés

Én most vagyok végzős a gimnáziumban, ő pedig 31 éves.

Igazából nagy bemutatás nem szükséges, mert mondhatni jóban van a szüleimmel, csak eddig még nem beszéltem a kapcsolatunkról itthon.

Viszont jövő hétvégén lesz apukám születésnapja és arra gondoltam, hogy akkor elhívhatnám és a barátomként bemutathatnám mindenkinek. Vagy szerintetek az egyszerre sok lenne (itt lennének a nagyszülők, testvérek, unokatestvérek, szóval lesznek néhányan)?

Esetleg írhattok más tanácsokat is, hogy hogyan mutassam be, vagy valami.

2014. okt. 17. 21:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%

Ha van még idő, akkor előtte mutasd be, de szerintem ha nincs bevezetve a családba, akkor nem kell így hirtelen bevonni egy szülinapba.

De ha a szülinap mondjuk 4 hónap múlva lesz, akkor addig vezesd be!:)

2014. okt. 17. 22:32
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Ha fontos neked a pasi, mutasd be a szüleidnek. Előtte készítsd fel őket. De halaszda jövőhét utánra a találkozót.
2014. okt. 17. 22:37
 13/18 anonim ***** válasza:
79%

Apukádat szülinapján megleped egy infarktussal!

MInden apa erre vágyik, hogy a szülnapján tudja meg, hogy az alig 18 éves lányát egy 31 éves pasi döngeti...

2014. okt. 18. 07:24
 14/18 anonim válasza:
69%
Gondolom feleésge is van neki...
2014. okt. 18. 07:54
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem, nincs se baratnoje, se felesege, se csaladja.

Vagy 30 eves kor felett mar kotelezo a csalad?:)

2014. okt. 18. 13:22
 16/18 anonim ***** válasza:
69%
Nem, kicsi lány, csak a viszony azt jelenti, hogy szerető vagy. Szüleidnek lehetőleg ne úgy mutasd be, hogy "vele van viszonyom", mert szívrohamot kapnak :)
2014. okt. 18. 13:26
 17/18 anonim ***** válasza:
6%
Kérdező (#15) ilyenekre felesleges reagálni, az előítélet az előítéletes ember szégyene, nem a tied... kaptál hasznos tanácsolat is a konkrét helyzetre. Egyébként meg sok boldogságot!
2014. okt. 18. 13:27
 18/18 anonim ***** válasza:
72%
Együtt vagytok még?
2014. dec. 6. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!