Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom tovább, apám alkohol...

Nem bírom tovább, apám alkoholista mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval 14F vagyok,apám alkoholista.Most is estefele úgy berúgott hogy mindent össze ivott,hogy hányt.nem bírom hogy az osztály társaim mindig viccelődnek hogy apám alkoholista.Attól félek hogy egyszer annyit iszik hogy meghal,nem szeretném hogy ha elválnának a szüleim mivel anyukám nem a legokosabb ember.Tehát ez alatt azt értem hogy apám nélkül anyukám ilyen adó/ház...stb hez nem ért.

Azon is gondolkoztam hogy menjen el egy szakemberhez,de ő mindig nevet..stb

Ma annyi bort és sört meg pálinkát ivott hogy be pisilt,aztán meg letetük a földre és elkezdett hányi,én meg megijedtem mivel most nem merek aludni hogy nehogy megfúljon hányás közbe vagy esetleg vért hányjon.

Valamikor úgy szeretném hogy ha nem kéne törődnöm semmiről,csakis magamról és nem lennének gondjaim..

Mit tegyek?

2014. okt. 13. 00:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sok okos választ adtak neked,de ha nincs az embernek pénze pszichológusra,+ ha hívod a mentőket először a detokszba viszik apukádat amit szintén fizetni kell.Szóval könnyű tanácsokat osztani.Átérzem a helyzeted én is alkoholista apa mellet nőttem föl ráadásul az enyém olyankor agresszív is volt.Próbáltam beszélni vele józanon ami ritka esetnek számított,de nem használt.Segíteni csak olyan embernek tudsz aki elismeri,hogy gondjai vannak az alkohollal.Nem igazán tudok neked tanácsot adni,én egyszerűen csak igyekeztem túlélni minden napot.Az osztálytársaid pedig szimplán tuskók.Csak kitartást tudok kívánni neked,és amit jól jegyezz meg a szüleid problémája nem a te felelősséged!!!
2014. okt. 13. 11:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Sajnos, hogy anyukád nem tudott lépni mellőle.

Ezt találtam, tagdíj sincs: [link]

2014. okt. 13. 13:01
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönök minden válast,megpróbálok valamit tenni.
2014. okt. 13. 13:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Középiskolába feltétlenül menj távolabb, kollégiumba. Ott tudsz tanulni és távol vagy a problémáktól. Magaddal foglalkozz, mert tönkre mész...
2014. okt. 15. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!