Mit tegyek, ha a szüleim nyomására már nincs semmi önbizalmam? 22L
Ha Te nem bízol magadban ki fog? Nem lenne jó úgy a szüleid elé állni: Apa, Anya nem volt igazatok...
A munkatársaidról nem kell rögtön rosszra gondolni, ha nagyon zavar, hogy bénának tartanak, akkor embereld meg magad a munkahelyen és NE LEGYÉL AZ! MINDEN EMBERBŐL ANNYIT LÁT A VILÁG, AMENNYIT MUTAT MAGÁBÓL! Ahogy mondtad régebben nem voltál önbizalom hiányos, tarts némi önvizsgálatot miben vagy jó és miben rossz! Saját magunk ismerete nagyon fontos! Magadnak sose hazudj! Mire a pozitív tulajdonságaid végére érsz, talán nem is fogod magad olyan haszontalannak érezni...Fel a fejjel!:)
Alapvetően a munkával nincs gond, mindent megcsinálok ügyesen és önállóan, csak az emberekben való hitem rossz, hogy mi van ha úgy általánosságban fiatalnak és semmilyennek gondolnak.
De a munkával kapcsolatban akármire kérnek én azonnal és hibátlanul teljesítem.
Kedves kérdező!Ne kérdezzél itt a gyakorikérdéseken,mert ide többnyire tapló,életképtelen,elvállt,munkanélküli hülyék válaszolnak,akik a maguk életét sem tudják rendben tartani.Szóval itt sok jóra nem számíts.
De hogy a kérdésre is válaszoljak,szerintem ha dolgozól,akkor próbáljál meg elköltözni otthonról.Ha tanulsz még,akkor menjél koleszba.Vagy keressél egy barátnőt,barátot és béreljetek közösen egy lakást.Sza..rd le ki mit mond,ha még nem érzed magad készen,akkor várjál még egy kicsit,de mihamarabb szedd össze magad és költözzél el otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!