Az anyukám most kezdett el dolgozni és 2 órára ér haza, apukám pedig fél 11-re és attól félek hogy ez fogja szét szakítani a családot. Többi lent. Mit tegyek?
Azt értsd meg, hogy anyukád létezésének nem az az egyetlen oka, hogy apukádat és téged kiszolgáljon, és körülöttetek ugráljon élete minden percében. Eddig tiszta?
Az, hogy neked nem tetszik, hogy anyukád már nem házi rabszolgát játszik, a te egyéni szoc.problémád, majd megszokod. Ne viccelj már, hogy anyukádnak úgy kellene állást választani, hogy mellette 1000%-ban kiszolgáljon titeket!
Az a baj,hogy most te is ezt a mintát látod és te is azty fogod gondolni, hogy az a természetes, hogy a feleség elsődleges dolga a férj kiszolgálása. Pedig nem ilyen mintát kéne látnod. ha fiú vagy, akkor sajnálom, azt a lányt, aki majd melléd kerül és te is elfogod várni, hogy ne dolgozzon, hanem teéged kötelessége kiszolgálni. ha meg lány vagy, akkor meg pláne sajnálom, hogy apukádnak adsz igazad és te is úgy gondolod lány létedre, hogy az a helyes, ha a nő mindent felad és egyetlen feladata csak a férj kiszolgálása.
Ha apukád el tudja látni magát, ahogy írtad is, akkor meg miért ácsingózik? jah, hogy mégiscsak jobb egy hézi rabszolgával végeztetni azt, amit ő is meg tudna csinálni.
Ugyan màr Ez nem nagy problėma.!!
Apukad keressen olyan munka.h . Ahol reggeltol estig dolgozik es akkor talan anyukadnak nem is lesz szukseg dolgoznia,es akkor ki fogja szolgalni a csaladot. Ilyen egyszeru!
Azt meg ne varja el a kedves csalad hogy anyuka dolgozik haz megyen es kezdi a 2 muszakot foz mos takarit kiszolgalja a csaladot kicsit pihen es ujjra megyen dolgozni!!!
9. vagyok.
Én személy szerint még mindig nem értem a problémádat. Te hány éves vagy??? Egyáltalán mit szeretnél ezzel a kérdéssel? Ezen az oldalon nem fog kapni anyukád olyan állást, ahol reggel elmegy és délelőtt tízkor végez.
KÉT felnőtt emberről beszélsz, anyukád külön személyiség, nem lehetnek sülve-főve együtt. Kivéve ha milliárdosok vagytok és egy életre nincs gondotok a pénzzel :)
Feltettem egy kérdést, hátha jobban megértjük a bajod.
Szóval: Apukád de.10:30-ra ér haza, anyu 14:00-ra (a jelenlegi állása szerint, amit ott fog hagyni). A nap többi részében otthon vannak???
Csak azért, mert ha éjjel 2-ről van szó és apukád meg pl. kamionos és éjjel megy el vezetni, délelőtt ér haza,akkor némiképp jogos a kérdés.
De így...nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!