Semmit nem kapok. Van egy otletem, bevalhat?
Szerintem elsősorban édesanyáddal kéne beszélned. Miért nem ad? Kérsz egyáltalán, vagy neki kéne kitalálnia, mire vágysz? Ha kérsz, de nemleges a válasz, indokolja? Ha nem, kéred, hogy indokolja?
Mennyire tartod magad megbízhatónak?
Bocsánat, hogy kérdésekkel válaszolok, tudom, nem illik, de előbb lehet egy egyszerűbb, kevésbé konfliktust okozó módon kéne a problémára megoldást találni, ezért kérdezek.
És apukádtól mit kapsz a tartásdíjon kívül, amit anyukádnak ad?
Mert ha semmit, akkor miért nem tőle kéred számon? Ha meg tőle is kapsz dolgokat, akkor lehet, hogy anyukád úgy gondolja, hogy onnan megkapod...
szegénykém
én soha nem tennék különbséget a gyerekeim között, akár ha 20 apától is lennének 20-an
írj levelet a télapónak add oda anyudnak és írd bele ezeket az érzéseidet is!
Ne a pénzzel (gyerektartás, családi pótlék) a nyelvi és nyári tábor, telefonnal, jéghokival érvelj.
Ez nem vezet semmire.
Sőt! Csak magadra haragítod anyukádat. Esetleg apukádat látja majd benned.
Egyszer ha kettesben lesztek, kérdezd meg tőle, hogy miért van az az érzés benned, hogy jobban szereti a kistestvéredet mint téged? Azért kell elmondanod mert nem látja magát kívülről. "Boldog párkapcsolatban él a nevelő apáddal, és van egy közös szerelem gyerek."
De vigyázz, nehogy számon kérően kérdezd, csak legyél nagyon őszinte. Próbáld meg megérinteni a lelkét.
Meséld el mennyit szenvedsz attól, hogy a testvéred naponta meglepi. Csak azt kérd, hogy jobban figyeljen rád!!!! És mond neki, hogy te mennyire szereted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!