Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te mit tennél, ha édesanyád...

Te mit tennél, ha édesanyád ellopná a fotóidat és neked adná ki magát facebookon, csak más névvel?

Figyelt kérdés
Egy baratnom fotojat is ellopta

2014. szept. 23. 11:32
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Tényleg érthető a kérdésem, onnan, hogy küldött nekem régebben azzal a profillal képet valamiről amiről beszéltünk, de akkor nem az én fotómat használta hanem valami rózsát. Igen bárki ellophatja. De nem ő lopta el, hanem az anyukám. Kerek remélem. Utolsó kösz. De valahogy le kell állítanom.
2014. szept. 23. 12:16
 12/27 anonim ***** válasza:
értjük mi, csak honnét tudja, hogy az anyukája csinálta és nem egy ismerős, egy idegen, esetleg tesója... ? ha tényleg anyukád akkor én is azt mondom, hogy beteg... (más esetleg bosszúból, vagy unatkozásból... viccesnek gondolja, stb...)
2014. szept. 23. 12:16
 13/27 anonim ***** válasza:
73%

Beszélsz vele.

Jelented a fb-on.

Szólsz egy felnőttnek, apuka, nagyszülők, bárki.

Szólsz anyukád orvosának, gondolom, jár pszichiátriára :)

2014. szept. 23. 12:18
 14/27 anonim ***** válasza:
54%

Megkérdezném, h ezt most hogy gondolta meg miért?

Egyébként valóban félelmetes, h mennyi idióta, hülye ember van ezen az oldalon.

"Honnan tudod?Honnan tudod?

Komolyan, mint az óvodások.....

2014. szept. 23. 12:25
 15/27 A kérdező kommentje:
Lehet megijedtek. A többieknek köszönöm az igazán hasznos válaszokat.
2014. szept. 23. 12:27
 16/27 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem most csak tippelsz, hogy anyukád volt, mert semmi konkrétat nem írtál arra vonatkozólag, hogy ő tette.
2014. szept. 23. 12:27
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem tippelek, de gondolom csorog a nyálatok egy kis szaftos sztorira. Amúgy egyszer már említettem neki, levette a profilképem, de ha privát üzenetekbe is elküldi a fotóimat kiadva magát nekem, ahogy eddig tette, mert visszahallom, azzal nem tudok mit csinálni. Világos?
2014. szept. 23. 12:33
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Facebookon a kamu profilra rámész, jobb oldalon a legfelső sorban van egy ilyen: ..., azt lenyitod, és ott van olyan lehetőség, hogy jelentés. Itt bejelölöd, hogy visszaél a te képeiddel, nem igazi profil stb. Ha megkéred még pár barátodat, hogy ők is jelentsék, akkor a facebook törölni fogja a profilját. Ha csinál másikat, akkor újra törölteted.

Anyád meg beteg. Viccen kívül.

2014. szept. 23. 13:18
 19/27 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező, hány éves vagy, hogy szerinted ez szaftos sztori? Az óvodában biztosan érdekes, de te már tudsz írni, tehát onnan már kinőttél...
2014. szept. 23. 14:05
 20/27 A kérdező kommentje:
Ne hari de ez nem tartozik a temahoz. Nem szerintem szaftos
2014. szept. 23. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!