Lezbikus vagyok?

Figyelt kérdés

sziasztok!! 12 éves vagyok és nagyon nagy a valószínűsége hogy lezbikus vagyok... szerintetek elmondjam a szüleimnek? vagy várjak vele hátha pár év múlva a fiúk is érdekelni fognak?

a válaszokat nagyon szépen köszönöm:)

2014. szept. 22. 21:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Én is azt hittem a te korodban, hoögy az vagyok, egyszerűen jobban érdekeltek a lányok, szebbnek tartottam őket. Nem mondom, hogy később nem maradt meg egy kis hajlam, de amúgy teljesen a pasikat szeretem. Nem kell elmondd a szüleidnek, még bőven megváltozhat, ha meg nem is, elég ha nagykorodban tudják meg.
2014. szept. 22. 21:59
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
Én meg szívesebben legóztam, meg játszottam háborúsdit, meg autóztam a fiúkkal, mint papásmamást meg barbist a lányokkal... mégis hetero nő lett belőlem, csak kicsit műszaki :) bár nekem is megvan a "lányokból az ízlésem", de nem bírnám magam egyikkel sem elképzelni pl. az ágyban... sőt: fúj... inkább csak azt tudom megállapítani, hogy szerintem szép-e... mert a természet alkot szép nőket, akkor mért ne gyönyörködhetné a természet csodáiban? ahogy a számomra helyes pasikban is gyönyörködhetek, és szoktam is :)
2014. szept. 22. 22:34
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
10es a számból vetted ki a szót. Én is már oviban(még nemtudtam mi az hogy leszbi) a lányokat bámultam, és ez máig bennem maradt.
2014. szept. 23. 07:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
tündéri vagy :) várd ki amíg benő a fejed lágya aztán gondolkodj el rajta még egyszer :D
2014. szept. 23. 19:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen sok minden utalhat arra már fiatalabb korban ha valaki a saját neméhez (is) vonzódik.Mert ugye kitudja még nagyon fiatal vagy.Nem volt még igazán tapasztalatod mindenképp kell az a pár év mire eldöntheted hogy is érzel.Ugyanakkor szerintem nem helyes belegyömöszölni magunkat skatulyákba.Főleg fiatalabb korban nem mert sokan akik csak felvágnak ezzel kihasználhatják ezt.Így ha már 12 évesen kijelented magadról ezt sokat fogsz csalódni.Van még időd hidd el.De mint írtam az sem biztos leszbikus vagy.Főleg a kamaszok életében még képlékeny ez a dolog próbálgatják magukat és a vonzódásukat erősítheti a rajongás valaki iránt akire felnéznek és ugye ez lehet ellentétes vagy azonos nemű is.Tudom manapság már nagyon modern világot élünk sok 12 évesnek barátja barátnője van nemi életet élnek de ezt nem kell követni ilyen korban még nagyon fiatal vagy a nemi élethez.Még sokat változol testileg lelkileg és később nagyon meg fogsz lepődni bizonyos dolgokon.Szerintem ne rohanj ennyire előre és ne siess el semmit a szüleiddel persze beszélhetsz erről de csak finoman körbejárva a témát.Sok szülőnél ez érzékeny pont a másság kérdése.
2014. szept. 24. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!