Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el apukámnak...

Hogy mondjam el apukámnak hogy megjött?

Figyelt kérdés
Mar 2szer megjott de o az egyiket s tudja. Rosszul erzem magam hig em mondom el neki mert igy tuti azt hiszi mast se mondok el neki. Hogy hozzam fel temat? O meg is csak ferfi....de az apukám

2014. szept. 21. 13:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%
10 Ahány ház, annyi szokás. A menstruáció ettől függetlenül mindig a nők dolga volt, mert csak ők menstruálnak, ráadásul egy intim helyen menstruálnak, férfiaknak ehhez nem sok köze van, én csakis az aktuális pasimnak mondtam el, ha megjött, az öcsémnek pl. soha, pedig mindent megbeszélünk, de azt, hogy éppen hüvelygombám van, vagy sza.rtam egyet reggel, vagy megjött az nem az őszinteség témakörébe tartozik.
2014. szept. 21. 14:29
 12/21 anonim válasza:
21%
nyomd az orra alà a tampont :)
2014. szept. 21. 14:38
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
Anyukád szerintem már elmondta neki, ha apukád nevelne egyedül, akkor természetes, hogy elmondanád, de így szerintem flesleges.
2014. szept. 21. 14:38
 14/21 anonim ***** válasza:
95%

Én odamentem apuhoz, és mondtam, hogy segítenie kéne..Megkérdezte miben.. Mondtam, hogy el kéne menni betétet venni.

Erre apám ledobta a könyvet ami a kezében volt, és komoly arccal:

- kell mesélnem neked, hogy most mi történik??

- nem kell..

Nagy sóhajtás.. akkor jó.. de ha kell, szólj, és átmegyünk Éva nénihez felvilágosításért..:)

Szóval apámnak ilyen könnyű volt elrendezni. Adott pénzt, és elmentem venni amit kell

(apám nevel, nincs anyám)

2014. szept. 21. 14:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
14 Ez aranyos :)
2014. szept. 21. 14:45
 16/21 anonim ***** válasza:
63%
Én nem szóltam külön neki! Szeintem neked se muszáj, ez olyan női dolog
2014. szept. 21. 14:54
 17/21 anonim ***** válasza:
59%
En nem mondtam el, sőt anyukámnak is a lelkére kötöttem, hogy nehogy elmondja, mert rettenetesen szégyeltem:) 11 éves voltam:) Elég, ha anyukád tudja.
2014. szept. 21. 15:24
 18/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2014. szept. 21. 19:58
 19/21 anonim ***** válasza:
Én csak anyukámnak mondtam el. Másnap anya dolgozott, apával meg az öcsémmel meg mentünk a mamához. Az út előtt apa megkérdezte tőlem, hogy "anya mindent elmondott? ha gond van szólj." Ennyi. Anya elmondta neki... 11 és fél éves voltam... Szerintem beájultam volna, ha ezt nekem kell közölnöm vele. Az apukám elég távolságtartó. :)
2014. szept. 21. 23:46
 20/21 anonim ***** válasza:

Én sem jelentettem be ezt apukámnak, anyukámnak annyit mondtam, hogy mától nő lettem és kérek szépen betétet.

Nem rég szültem, de apukámmal még most sem beszélte ezt meg és szerintem nem haragszik érte :)

2014. szept. 22. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!