A szülő mennyire szólhat bele abba hogy hova menjek továbbtanulni? 14L
Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 13:52
1/16 anonim válasza:
Teljesen. Ülj le velük aztán beszéld meg.
2/16 anonim válasza:
Mivel még kiskorú vagy, eldöntheti helyetted.
3/16 anonim válasza:
Nagyon. Beszélj velük, hogy te hová szeretnél menni, és mièrt, majd ők is mondják el, miért abba az iskolába akarják, hogy járj majd.
És döntsetek úgy, hogy mindenkinek jó legyen.
4/16 anonim válasza:
Teljesen. Elvegre ok alljak...
5/16 anonim válasza:
Ő írja alá a jelentkezési lapodat.
6/16 anonim válasza:
Én magamnak fizettem, magam döntöttem el. Nem is számítottam szülői támogatásrá. Ez is egy járható út, de akkor mindenben önállóan kell helyt állnoda.
Ha a szülőkkel élsz továbbra is, megbeszélitek,es a véleményed figyelembe vételével fognak dönteni.
7/16 anonim válasza:
14 évesen azt is meghatározhatja, hogy hol vagy xD nem, hogy hova menj tanulni.
8/16 anonim válasza:
ma 14:44-es: Kétlem hogy 14!!!! évesen te fizetted a tanulasodat!
9/16 anonim válasza:
Hát azt, hogy milyen fajta suliba menj, szerintem ezt hülyeség, hogy a szülő döntse el, viszont ezen belül, hogy melyik iskolába, na ebbe már van beleszólása a szülőnek
10/16 anonim válasza:
Nyilván az anyagiak szempontjából van, de azért nehogy már a szülő döntse el, hogy mit tanulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!