Voltak ijesztő mondatai kisgyerekednek?

Nem hála Istennek:D
Nálunk a Cinege cipője összes része 2,5 évesen.Kivűlről.Azt hittem lehidalok mikor elmondta. Párszor lett neki elolvasva, akkoriban.

Anyu mesélte, hogy 3-4 évesen sosem voltam hajlandó a szobában öltözni, csakis a fürdőszobában.
Egyszer megkérdezte, hogy miért szégyellősködök, hiszen csak mi ketten vagyunk otthon.
Erre állítólag azt feleltem, hogy nem csak mi vagyunk itt, és ők néznek minket.

Az enyém szerencsére nem mondott ilyeneket, de a barátnőm gyereke igen. Egyszer nála voltam éjszaka, a másnapi vizsgára tanultunk. Akkor mesélte, hogy egyik éjjel rettentő ordításra ébredt, a kislánya (2-3 éves) sikítozott, hogy az előszobai tükörből egy fehérhajú öreg néni jött ki. A gyerek által adott leírás pontosan a barátnőm nagymamájára illett, aki valaha abban a házban élt, tőle örökölte a barátnőm. A tükör a nagymamáé volt. A kislány soha nem hallott előtte a mamáról, fényképet sem látott róla.
Na akkor este kocsival kellett hazamennem egyedül, teli gatyával vezettem éjszaka. A parkolóban mikor kiszálltam a kocsiból, mindenhol szellemeket véltem látni, 360 fokban forgattam a fejem nehogy rám támadjon valami vámpír, erre a kocsi mögül egy baromi nagy kóbor kutya lépett elő. Még most sem értem hogy éltem túl azt a szívrohamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!