Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyáéknak,...

Hogyan mondjam el anyáéknak, hogy utálom a sulim?

Figyelt kérdés
na annyi, hogy nem szeretem a sulimat, mivel sok benne a nagyképű bunkó, szüleim nagyon szigorúak a tanulás téren, nemtudom, hogy mondjam meg nekik, hogy sulit akarok váltani, de ők nem engednék meg valószínűleg.... és tudom, hogy álljak oda eléjük de, hogy mondjam el nekik?! (PLS NORMÁLIS VÁLASZOKAT) 17/L
2014. aug. 31. 20:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Volt erre 2,5 hónapod. Nem gondolod, hogy erről kicsit lekéstél?
2014. aug. 31. 22:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekünk simán elmondtad.

Miért más elmondani a szüleidnek, mint nekünk?

2014. szept. 1. 00:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Nincsenek barátaid? Nem a bunkókkal kell foglalkozni, hanem a meglévő barátokkal. Hülyék mindenütt vannak.

Gyanítom hogy jó suliba jársz ("szüleim nagyon szigorúak a tanulás téren") ezért nem akarják hogy válts.

Így mondd el: persze év végén kellett volna, nem most. "Anya, apa, nem szeretem ezt a sulit, mert ...(Értelmes érvek)... kérlek, hadd menjek ide és ide, mert ott is nagyon jó tanárok vannak, nézzétek, kinyomoztam hogy milyen jók onnan a továbbtanulási lehetőségek stb. Szerintem ott jobban érezném magam és jobban tudnék koncentrálni a tanulásra"

Nem árultad el, miért váltanál?

2014. szept. 1. 01:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ha szigorúak a tanulás ügyében akkor pont benne lennének, hogy olyan helyre járj, ahol nem a nagyképű bunkók vannak, hanem a tanulni szerető, intelligens, művelt gyerekek!

Tehát egy jobb, erősebb iskolába!

2014. szept. 1. 01:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Minden suliban vannak nagyképű bunkók. Emellett meg normális emberek is. Ha neked nincs egy barátod se, az nem biztos, hogy csak mások hibája.
2014. szept. 1. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!