Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS! Idegesito neveloapa! Mit...

Rékus_2000 kérdése:

SOS! Idegesito neveloapa! Mit csinaljak? HELP!

Figyelt kérdés
A szuleim elvaltak. Anyamnak uj pasija van, osszehazasodtak. Nincs vele ugymond semmi baj csak hat mikor osszekoltoztek akkor nm mi mentunk oda ( mert szoba konyhaban lakik) es nekunk nagyon nagy hazunk van tehat ide koltozott es en nm birom elviselni h ugy beszel a hazrol mintha az ove lenne es mikor mondjuk behozok egy szenyot a nappaliba akkor kikuld vele mintha az o nappalija lenne, mikor vendegek jonnek akkor felvagva mondjuk h tetszik a hazam stb. pedig ezert a hazert az apam dolgozott meg nm ez az ember es ilyenkor legszivesebben leorditanam h itt semmi joga sincs nm az o haza es ha nm tetszik h ezt v azt csinalom huzzon vissza oda abba a kis lyukba ahonnan jott. De nm mondhatok semmit. Felek h egyszer ez majd vhogy kitor belolem es akkor osszeveszunk anyaval. Legyszi segitsetek mit csinaljak?

2014. aug. 24. 20:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9 Add már ki légyszi ezt a mesekönyvet:D
2014. aug. 24. 21:17
 12/15 A kérdező kommentje:
Igazad van :') De o nm fogja fel sztem beteg ember, nm gondolkodik logikusan. udv.nappaliban eves. reg vartalak..:)
2014. aug. 24. 21:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy idegesítő, de az itt kapott "sok hasznos, építő" jellegű tanáccsal ellentétben: azért ő is hozzájárul a ház fenntartásához, nem igaz? Ha valami elromlik, csak megcsináltatja, vagy megcsinálja, nem? Férfimunkákat csak elvégez, nem? Ha össze akarsz veszni vele, nyugodtan fogadj meg pár itteni tanácsot, a kibicnek semmi sem drága. Én a helyedben inkább diplomatikusabban hívnám fel a figyelmét, nem kell minden áron vitát szítani, az mindenkinek sz@r lenne. Pl: mikor azt mondja, milyen az ő háza, akkor csendesen megjegyezném: Szép, igaz? És tudom, kedves Zoli,hogy milyen szerencsés vagyok, hogy 14 évesen egy ilyen szép nagy ház van a nevemen.
2014. aug. 25. 08:24
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Kis buta vagy :))) Ő lett a nevelőapád,és úgy is viselkedik.Tök mindegy,hogy van-e a házhoz köze.Jelenleg ez az ő otthona is,és mint általában mindenhol az otthoni szabályokat a felnőttek hozzák.Ne egyél a nappaliban,max akkor ha a te feladatod annak a takarítása.
2014. aug. 25. 08:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Nevelőfaterom is ilyen, mindig veszekszünk ezen a ház-témán, de semmi nem változik, már nekirontottam párszor, de semmi nem használ, inkabb elköltözök, egyszerű megoldás. Szarok a fejükre és kész.
2014. szept. 1. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!