Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem túl gyerekes ez egy kicsit?

Nem túl gyerekes ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Na szóval arról lenne szó, hogy mi az anyukámmal nagy "anime fanok" vagyunk. Na és a kérdés, hogy az anyukám részéről nem gyerekes ez egy kicsit? Jó, tudom hogy Japánban csinálnak olyan animéket amik kifejezetten felnőtteknek szól de akkor is..Köszönöm a választ!:)

2014. júl. 28. 19:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg hogy jól érzi magát valamitől és ez számít, a többi magasból felejtős.
2014. júl. 28. 20:18
 12/21 Argloss ***** válasza:
47%
Gyerekes az, amikor valamit azért csinálunk, vagy azért nem, hogy mások ne gondoljanak gyerekesnek... Egy felnőtt azt csinálja amit csinálni akar... Gyerekes egy anya, aki együtt akarja tölteni az idejét a lányával? Nem hinném...
2014. júl. 28. 21:36
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Amikor én tini voltam, akkor szivárogtak be az országba az első animék. Mi a tesómmal anno teljesen rákattantunk, és most anyuka lettem. Bár a lányom még csak baba, biztos együtt fogjuk nézni ha majd elég nagy lesz hozzá. Szóval már felnőtt egy generáció animen, de csak pár éve lett igazán elterjedt/divat. Tehát nem meglepő ha anyukád fan, bár régen csak korlátozott számban volt elérhető, manapság a net elterjedésével könnyebb rákattanni.

üdv.:Egy 30-as anyuka.

2014. júl. 28. 21:44
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az eleg maradi felfogas, hogy "ha rajzolva van, akkor gyerekeknek van".

A legtobb anime sokkal tobb, mint egyszeru "rajzfilm", es semmi gond sincs azzal, ha felnottek is elvezik. En 33/F vagyok es a kedvenc filmem maig a Tonari no Totoro, es gondolom 66 eves koromban is az lesz.

Egyebkent ez nem csak az animere ervenyes; manapsag mar sok olyan nyugati rajzfilm is van, amit foleg felnottek neznek (Futurama, South Park...)

100% - ig egyetértek! :) Annyit fűznék hozzá, hogy jobban értékelem azt, hogy egy szépen kidolgozott, izgalmas témájú rajzfilm sorozatot néz , mintha puszta gyilkolásból álló filmet. :D Tudom, tudom, filmből is rengeteg van, rengetegféle, és bizony animéből is tucat számra van olyan, amely az öldöklésre hajaz. De az animéknek szerintem van egy külön varázsa. Ezt csak az értheti, aki nézi! :D

2014. júl. 29. 01:15
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én 25 vagyok és mai napig aktív nézője az animéknek.

Volt amikor anyám bejött és csak ennyit szólt h "Rajzfilmet nézel ?"

Am meg más véleménye sosem érdekelt.

2014. júl. 29. 09:06
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem csak animekat nézek, hanem a szép disney és más meséket is imádom. :)

31 éves vagyok, van egy 6,5 éves lányom. Nem érzem magam gyerekesnek :)

2014. júl. 29. 12:25
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem gyerekes csak az Animék még nem igazán terjedtek el mon tévékben itt lenne az ideje. Tök átlagos szórakozás időtöltés lenne.

SOkan nem láttak még egyetlen egyet sem azok mondják, hogy gyerekes vagy csak a Dragon Ball Zedet. Mindenki azt néz amit akar legfőképpen ami szórakoztatja mindegy hány éves az illető. Nem szabadna mások hobbiját leszólni nevteni az illetőn.

2014. júl. 29. 16:48
 18/21 anonim ***** válasza:

Én mikor fantasy regényt olvasok (pl LotR, Song of Ice and Fire), több családtagom megbotránkozva szokta megkérdezni: "Te mesekönyvet olvasol?!"

Sokan elhamarkodottan mondanak véleményt arról, amiről fogalmuk sincs. :)

2014. júl. 29. 17:46
 19/21 anonim válasza:
77%
Szerintem nem gyerekes, én lennék a világ legboldogabb embere a világon, ha ilyen anyám lenne, akivel animézhetünk, de nem. Volt egy fordulópont úgy 10 éves koromban, amikor a TV-ben néztem animét, anyám meg rámordított, hogy "kapcsold már ki ezt a sz*rt!". Azóta megingott a szeretetem iránta (nem viccelek),annyira rosszul esett, és azóta valahányszor "betör" (azaz szó és kopogàs nélkül bejön) a szobámba, azonnal leállítom az animét vagy filmet, amit nézek, és addig nem csinálok semmit, amíg ki nem megy, és be nem csukja az ajtót. Rosszabb esetben leordítom, hogy húzzon már ki. Szóval örülj, hogy ilyen megértő és nyitott, modern gondolkodású anyukád van, mert ahogy tapasztalom, ebben a szemét maradi orszàgban kevés hozzá hasonló van.
2014. júl. 29. 20:12
 20/21 anonim válasza:
Inkább örülj hogy szereti, van olyan szülő aki szó szerint őrültnek titulálja a gyerekét, csak mert kamaszkorban még szereti. És ha gyerekesnek találod, akkor látogass majd egyszer el egy MondoConra, azért van ott is sok felnőtt ^^
2014. júl. 30. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!