Kislányomnak keresek különleges, szép, de nem tucatnevet. Van ötletetek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 11:07
21/32 anonim válasza:
de amúgy komolyan,miért kell leszavazni mindenkit? jó nem orbán ráhel lányáról beszélek....de sztm vannak érdekes,és szép külföldi nevek.Azért a magyar mentalitás itt is kilóg,nálatok....csak miért kell szapulni,akik értelemsen leírják a számukra tetsző különleges lány neveket.Nem kötekedni akarok.
22/32 anonim válasza:
Titanilla
Tiffani
Fiona
Fiorella
Filoména
23/32 anonim válasza:
Az én kislányom Adél. Szép és nem tucatnév. Valahol a sor végén kullog a legnépszerűbb nevek listáján szerencsére. Én teljesen ki vagyok ezektől az állítólag különleges nevektől amikből 20 szaladgál a játszótéren egyszerre.
28/32 anonim válasza:
Auróra, Asztrid, Bella, Eleonóra, Hédi
29/32 anonim válasza:
Meddig tart felcsapni egy utónévkönyvet neten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!