Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
20 éves nő vagyok dolgozok ès a szüleim.a munkahelyen 30percenkènt hìvnak h nincs bajom. A szobàm ajtajàt se zàrhatom (mindig ki van nyitva alig tudok felöltözni) Ha nem veszem fel a telefont akkor màr veszekednek velem. Beszèltem velük h nagy vagyok ès el akarok költözni de ha elmegyek öngyilkozok lesznek,ezzel zsarolnak. Ez normàlis????
2014. júl. 7. 20:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
kössz a nullás értékelést! :S Komolyan mondom, egy kérdésért képes voltál leszavazni? Pedig segíthet, ha minden opciót végig gondolsz.... Na mindegy, falnak beszélek... Mivel képes voltál nullásra szavazni a segítőkész kérdésemet, amivel csak egy opcióra, lehetőségre hívtam fel a figyelmed, könnyen lehet, hogy igazából full mellébeszélés amit itt előadsz, és a szüleidet is pont ugyanugy félre érted, mint ahogy engem...
2014. júl. 7. 22:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó te ostobenkó nem elég, hogy a kérdező lenullázon. Nem gyanús, hogy más szerint is hülyeséget beszélsz?

Egyébként az előző kérdésedre válaszolok én a kérdező helyett.: nincs olyan gyerekkori tett, ami miatt a felnőtt lányukat korlátozzák és zsarolják.

2014. júl. 7. 23:51
 13/16 anonim ***** válasza:
*kérdező, hogy lenullázzon
2014. júl. 7. 23:51
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Senki se mondta, hogy gyerekkori tettről beszélek... Ha ilyen idióták vannak itt, hogy nem értenek, nem csoda, hogy lenulláznak.. Azért bekap6játok, a 78-as átlagomat hoztátok le 55-re...
2014. júl. 8. 09:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Theos! Az kicsit nem furcsa, hogy te vagy itt a legértelmesebb ember, rajtad kívül meg mindenki hülye? Na mindegy...

Egyébként meg szerintem nem azért pontoztak le, mert megkérdeztél valamit, hanem a bunkó modorod miatt. Gondold át....

2014. júl. 8. 11:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja, és ha még sokáig írsz ilyeneket, hogy bekaphatjátok, akkor sztem ne számíts 100%-os értékelésre.
2014. júl. 8. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!