Ti engednétek hogy a fiatok kapjon két fehéregeret?
A 12 éves kisfiam szeretne két fehéregeret és most ezért hisztériázik
Én mondtam hogy engem ezzel haggyon békén!
Erreő azzal jön hogy a keresztesvéreinek volt egy hörcsöge és arról még maradt egy ketrec és abba tenné szóval olcsón megúsznánk
Én erre azt mondtam hogy nem lesz ebben a házban semmilyen állat
Erre azt felelte hogy nem nagy macera meg minden
Szóval most egeres videókat néz a vágytól
Ti engednétek???
Engedném, ha megígéri, hogy ő viseli a gondjukat.
Az egerek egyébként tényleg nem macerásak, nincs velük sok gond. Az almot ki kell takarítani rendszeresen, hogy ne legyen büdös, enni meg inni kell nekik adni, ennyi.
Már miért ne engedném ? o.O
A gyereknek nagyon jó ,ha van egy állat amiről gondoskodhat . Nekem is amióta az eszemet tudom mindig volt valami állatom. Kislányunk 9 éves . Ovis korában kapott hörcsögöt ,majd utána degukat ,törpenyuszit ,most már csak kutyusunk van és panelban lakunk .( Egérkét csak egyneműt tartson ,mert nagyon szapora .)
Egedném, de rábeszélném valami szebb rágcsálőea
Japán táncolő egérre, vagy degura
Egyébként gyerekként táncoló egerem nekem is volt, semmi gond nem volt velülk
Teljesen értelmesek
Terrariumbantartottam őket, gyakran kivettem
Megtanítottam őket minden félére, hagattak a hívásra..
Sajnos a vgzetük a macskám lett
Pedig egy szobában gyakran tartőzkodtak, de gyser túl sokáig nelkülem, amacska kiszedte minda 3-at
:(
Én engedném:)
Br ha hisztizne akkor tuti nem engedném, de a fiadnak telhjesen jó ervei vannak, és vegiggondolta hogy legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!