Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti engednétek hogy a fiatok...

Aranynossy gergő kérdése:

Ti engednétek hogy a fiatok kapjon két fehéregeret?

Figyelt kérdés

A 12 éves kisfiam szeretne két fehéregeret és most ezért hisztériázik

Én mondtam hogy engem ezzel haggyon békén!

Erreő azzal jön hogy a keresztesvéreinek volt egy hörcsöge és arról még maradt egy ketrec és abba tenné szóval olcsón megúsznánk

Én erre azt mondtam hogy nem lesz ebben a házban semmilyen állat

Erre azt felelte hogy nem nagy macera meg minden

Szóval most egeres videókat néz a vágytól

Ti engednétek???

2014. júl. 4. 17:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nincs a rokonságban egy háziállat, akit gondozhat egy ideig próbaképp?
2014. júl. 4. 17:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Engedném, de előtte helyet biztosítanék neki.
2014. júl. 4. 17:41
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Természetesen, persze az övé, neki kellene gondozni. Etetni, tisztán tartani, stb. Legalább megtanul gondoskodni, alakítja a felelőségtudatát. Akkor szólnék közbe, vagy segítenék, amikor már tényleg szükségét látom, amikor már tényleg meghaladja a képességeit.
2014. júl. 4. 17:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Engedném, ha megígéri, hogy ő viseli a gondjukat.

Az egerek egyébként tényleg nem macerásak, nincs velük sok gond. Az almot ki kell takarítani rendszeresen, hogy ne legyen büdös, enni meg inni kell nekik adni, ennyi.

2014. júl. 4. 17:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én engedtem a lányomnak. Egy idő után hihetetlenül szaporodtak, így ha most kéne engednem, csakis két egyforma neműt engednék. De inkább hörcsögre vagy tengeri malacra beszélném rá, mert a fehéregerek sokkal büdösebbek. (mindegyik volt már)
2014. júl. 4. 17:50
 6/13 anonim ***** válasza:
92%

Már miért ne engedném ? o.O

A gyereknek nagyon jó ,ha van egy állat amiről gondoskodhat . Nekem is amióta az eszemet tudom mindig volt valami állatom. Kislányunk 9 éves . Ovis korában kapott hörcsögöt ,majd utána degukat ,törpenyuszit ,most már csak kutyusunk van és panelban lakunk .( Egérkét csak egyneműt tartson ,mert nagyon szapora .)

2014. júl. 4. 18:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze, mégis mi gond lehet 2 egérből, kivéve ha nekiállnak a gyerekgyártásnak, de egyébként bármelyik állatkereskedés beveszi a kicsiket. Mondjuk nálunk nem sokáig maradtak meg az egérkék, mert a macskánknak túlságosan tetszettek. Mellesleg kb. 100 Ft/darab, ha sima mezei egeret akar.
2014. júl. 4. 18:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Két azonos nemű egeret kaphatna, hogy ne szaporodjanak, de természetesen, ha ő gondozza őket, kaphatna. Az egerek addig maradnának, míg rendszeresen "el nem felejti" a gondozásukat, hogy rám maradjanak, onnantól repülnének. De ha felelősséggel gondoskodik róluk, miért ne? Legalább megtanulja, mit jelent felelősséget vállalni egy élőlényért.
2014. júl. 4. 18:18
 9/13 anonim ***** válasza:
Engedném, bár ha elég a ketrec mérete, inkább degut vennék a gyereknek. Nekünk volt degu, hörcsög, tengerimalac, egér, és amennyivel kisebb egy egér mint egy tengerimalac, annyival büdösebb is! A fene se gondolná, de tényleg az egér a legbüdösebb az összes közül. Hogy hova fér egy ilyen kis jószágba ennyi szag, azt nem tudom, de a degu jobb döntés, még "hasonlít" is az egérhez, ill. ha elég nagy a ketrec, akkor a tengerimalac. A hörcsög is aranyos, csak szökős.
2014. júl. 4. 19:02
 10/13 anonim ***** válasza:

Egedném, de rábeszélném valami szebb rágcsálőea

Japán táncolő egérre, vagy degura

Egyébként gyerekként táncoló egerem nekem is volt, semmi gond nem volt velülk

Teljesen értelmesek

Terrariumbantartottam őket, gyakran kivettem

Megtanítottam őket minden félére, hagattak a hívásra..

Sajnos a vgzetük a macskám lett

Pedig egy szobában gyakran tartőzkodtak, de gyser túl sokáig nelkülem, amacska kiszedte minda 3-at

:(

Én engedném:)

Br ha hisztizne akkor tuti nem engedném, de a fiadnak telhjesen jó ervei vannak, és vegiggondolta hogy legyen

2014. júl. 5. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!