Szülők! Ti engednétek, hogy a 13 éves lányotok és a 16 éves mostohatestvére egy szobában aludjanak?
Nem.
Inkább aludnék én az előszobában egy matracon is akár, de a gyerekem lelki és nemi egészsége nem lenne kocka tárgya.
Ha átmeneti, és a gyerekek jól kijönnek egymással, akkor igen.
Én a szomszéd gyerekekkel is tartottam "koedukált" pizsama partyt 10-13 évesen, és senki nem sérült. Öltözni mindenki tudott feltűnés nélkül ( lányok fürdőben, fiúk maradtak a szobában).
Egyetemista éveim alatt is volt fiú lakótársam egy szoba-konyhás lakásban. Nem volt semmi problémánk. Nagyon jó barátom volt, és pont akkor mondták fel neki az albérletét, én meg lakótársat kerestem. A barátnője is sokat járt hozzánk, nekem is volt barátom, tehát nem voltunk egymásnak célpont.
11évesen egy 14 éves fiúval aludtam egy hétig egy szobában/ágyon.
(ideiglenes helyzet volt,a családommal voltam abban a házban és a fiú családjával,de kevés volt a szoba)
Semmi bajom nem lett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!